Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ο καιρός και η αστυνομία

Δέκα βαθμούς κελσίου συνάντησε η αποστολή του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο, καμία σχέση δηλαδή με το κρύο που άφησε στη Θεσσαλονίκη. Κάποιοι συνδεσμίτες μάλιστα που πήραν στα χέρια τους τα εισιτήρια για το ματς με την Ουντινέζε στην Ιταλία, τα κοιτούσαν με περιέργεια γιατί ήταν τόσο μικρά, λες και ήταν ψεύτικα!
Λόγω των διαδηλώσεων στο κέντρο του Ηρακλείου, η αστυνομία ζήτησε από τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ να περιμένουν για λίγο στο αεροδρόμιο, αφού χρειαζόταν και συνοδεία “Ζητάδων”. Αυτό δεν έγινε, αφού οι υπεύθυνοι της ομάδας έδειξαν σιγουριά ότι για τον ΠΑΟΚ δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα μέσα στο Ηράκλειο και έφυγαν κανονικά.
•    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ γρήγορη και άνετη ήταν η μετάβαση της αποστολής του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη στο Ηράκλειο. Με το ασπρόμαυρο αεροπλάνο η πτήση τσάρτερ διήρκεσε 1 ώρα και 5 λεπτά (αναχώρησε στις 18.05’ κι έφτασε στις 19.10’), χωρίς κανέναν άλλο επιβάτη πέραν της ομάδας και με μεγάλη άνεση μέσα στο αεροσκάφος. Στις 19.20’ η αποστολή ήταν στη βάση της σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης και οι παίκτες αποσύρθηκαν στα δωμάτιά τους πριν το βραδινό. Σήμερα, θ’ ακούσουν την τελευταία ανάλυση του Μπόλονι για το ματς.
•    ΣΤΟΝ “SPORT103 FM” μίλησε χθες ο Νίκος Αλαβάντας. Για το σημερινό ματς με τον ΟΦΗ είπε: “Ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα, κανένας δεν μπορεί να την πάρει αψήφιστα αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ. Μας έχει δείξει ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες και μπορεί να πάρει το διπλό”. Ο βετεράνος παίκτης αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς: “Η κούραση των παικτών πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να φέρει και άλλους τραυματισμούς και ενδεχομένως κι άλλες αποβολές. Οι τραυματισμοί μπορεί να οφείλονται στο ότι δεν υπάρχει βάθος, στο ότι ο προπονητής δεν μπορεί να ξεκουράσει βασικούς παίκτες”.
•    “ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000” θα είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο Ούντινε, εκτίμησε χθες ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Σάκης Τονουσίδης, μιλώντας επίσης στον “SPORT103 FM”: “Θα είναι μεγαλύτερος ο αριθμός από τα 3700, γιατί θα έρθουν και από την κεντρική Ευρώπη. Μακάρι να εξυπηρετήσουμε ακόμα και όσους δεν έχουν εισιτήρια. Δεν εξαρτάται όμως από μας. Οι Ιταλοί είναι πιο διαλλακτικοί από τους Άγγλους. Η συμπεριφορά πρέπει να είναι προσεκτική, γιατί και πιο εύκολα εισιτήρια μπορούμε να πάρουμε και να μην επιβαρυνθεί με πρόστιμα η ομάδα”.

Οριστικά κεκλεισμένων με ΠΑΟ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην καταθέσει τελικά έφεση, κατά της απόφασης του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λίγκα, με την οποία οι πράσινοι τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.
Έτσι, το παιχνίδι που θα δώσει ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό στάδιο, την 23η αγωνιστική θα γίνει οριστικά χωρίς κόσμο. Την άλλη Πέμπτη θα εκδικαστεί πιθανότατα και η υπόθεση του ΠΑΟΚ, για τη συμπεριφορά του κόσμου στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου