Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Εμείς μαζί για μια ζωή…


Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχασε με 0-3 από την Ουντινέζε και να τελείωσε το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι αλλά ο κόσμος έδωσε ακόμη μία μοναδική παράσταση στις κερκίδες.
Οι οπαδοί του Δικεφάλου που γέμισαν την Τούμπα σε ακόμη μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά έκαναν τους Ιταλούς να παραμιλάνε παρότι το ματς «στράβωσε» από νωρίς για τον ΠΑΟΚ.
Πριν αρχίσει το ματς οι λιγοστοί Ιταλοί οπαδοί που βρέθηκαν στα επίσημα του γηπέδου τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο από την κερκίδα των ΠΑΟΚτδήδων και το ίδιο πράγμα έκαναν αρκετές φορές και κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Εντυπωσιάστηκαν όχι μόνο από τον παλμό και το πάθος της ασπρόμαυρης κερκίδας, αλλά και από τα τεράστια πανό που σηκώθηκαν στις κερκίδες της Τούμπας, της Θύρας 4 και της Μηχανιώνας στο πέταλο της 4, και το ακόμη μεγαλύτερο πανό που σηκώθηκε στις θύρες 5-6 (1.600τμ μέτρων!) που γράφει επάνω «Μία πόλη μία ομάδα, εμείς μαζί για μια ζωή».
Φοβερή στιγμή ήταν στο τέλος του αγώνα, όπου παρά την ήττα του ΠΑΟΚ με 0-3, όλο το γήπεδο τραγουδούσε συνθήματα για το Δικέφαλο και το γνωστό: «Εμείς μαζί για μια ζωή αετέ αετέ Δικέφαλε…».

Και οι παίκτες πριν φύγουν για τα αποδυτήρια χειροκρότησαν με τη σειρά τους τον κόσμο για την απίστευτη συμπαράσταση…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου