Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Ε, όχι και 0-3!»

 Ο Λάσλο Μπόλονι μιλώντας μετά από το παιχνίδι με την Ουντινέζε και τον αποκλεισμό του Δικεφάλου είπε:
«Είμαστε λυπημένοι γιατί ο στόχος μας ήταν να παίξουμε 90 λεπτά αλλά στα πρώτα 10 λεπτά το ματς είχε τελειώσει…
Το 0-3 είναι πάρα πολύ αν δούμε όλο το παιχνίδι. Πιστεύω ότι μετά από ένα σκορ 0-3 δεν πρέπει να λες τίποτα, αλλά δεν άξιζαν οι παίκτες μου αυτό το 0-3.
Πρέπει να αποδεχθώ ότι η Ουντινέζε είναι μία ομάδα συνολικά πιο δυνατή από εμάς. Έχει ορισμένους παίκτες που έχουν μεγάλη δύναμη, ποιότητα, ταχύτητα… Και αγωνίζονται σε ένα πρωτάθλημα καλύτερο, όπως είναι το ιταλικό. Είχαν κάτι παραπάνω από μας. Είμαι στεναχωρημένος και λυπημένος για το σημερινό ματς διότι ίσως βοηθήσαμε την Ουντινέζε να κερδίσει με τα λάθη μας.
Τα δύο πρώτα γκολ ήταν δική μας ευθύνη. Αυτοί που δεν ήταν παρόντες στις φάσεις που έπρεπε ξέρουν ποιοι είναι. Το 3ο γκολ ήταν ένα δώρο πέναλτι του διαιτητή. Συνολικά μάθαμε πολλά από τη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Ευρώπη. Νομίζω ότι δώσαμε μεγάλες χαρές στο σύλλογο και στον κόσμο.
Η αντίδραση του κόσμου στο τέλος με δικαιώνει. Το χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος  ήταν μία πολύ όμορφη αντίδραση. Έχω τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Έχουν μεγάλη καρδιά και δείχνουν πόσο στηρίζουν την ομάδα.
Θέλω να πω καλή τύχη στον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικό η Ελλάδα να έχει μία ομάδα που θα συνεχίσει στους 16…»

Σε τόσο σημαντικό ματς ,έγιναν ατομικά λάθη στα  δύο πρώτα γκολ. Πως το εξηγεί;
«Είναι δύσκολο να απαντήσω τέτοια ερώτηση. Είναι λίγο η νοοτροπία, η εμπειρία, η ποιότητα, η αυτοσυγκέντρωση…Όλοι ξέρουμε ποιοι ήταν υπεύθυνοι. Ίσως είναι και θέμα επαγγελματισμού… Το να είσαι επαγγελματίας δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Θέλει χρόνο. Πρέπει να δεχθούμε ότι μαθαίνουν κάποιοι παίκτες ακόμη στον ΠΑΟΚ. Χρειάζεσαι χρόνο και ίσως αλλού μαθαίνουν πιο γρήγορα… Όταν αγωνίζεσαι σε ένα πρωτάθλημα όπως το ιταλικό μαθαίνεις πιο γρήγορα από ότι στην Ελλάδα για παράδειγμα».

Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό από αρχή. Ήταν επιλογή ή βγήκε στο παιχνίδι;
«Όχι δεν ήταν επιλογή μας. Και στο Ούντινε ο αντίπαλος είχε μπει πολύ δυνατά. Το ξέραμε αυτό… Κάναμε όμως δύο μεγάλα λάθη. Σήμερα οι επιθετικές μας απαντήσεις ήταν πιο πειστικές από ότι στο Ούντινε, αλλά με το 0-2 από πολύ νωρίς ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα».

Ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ για τη συνέχεια; «Έχω μιλήσει πολλές φορές γι’ αυτό. Μπορώ να το ξαναπώ. Αλλά ξέρετε ότι ο στόχος μου είναι να δουλεύουμε σωστά. Θα κάνουμε τα πάντα για να είμαστε στην πρώτη 5άδα στο πρωτάθλημα. Θα κάνουμε τα πάντα για να κτίσουμε το μέλλον μας σωστά».

Νιμανί και Αποστολόπουλος, είναι κέρδος από το σημερινό ματς; «Ναι πιστεύω ότι είναι κέρδος. Πιστεύω ότι ήταν σημαντικό ότι πήραν ευκαιρίες, αλλά θέλω να πιστέψουν κι αυτοί περισσότερο στους εαυτούς τους. Έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους…»

Τέλος για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έμεινε ξανά χωρίς γκολ είπε; «Όταν δεν σκοράρεις πάντα είναι πρόβλημα. Πιστεύουμε στους επιθετικούς μας. Έχουμε έξι επιθετικούς  Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά σε όλους τους τομείς. Δεν έχω ειδική λύση για αυτούς που δεν σκοράρουν. Τι να πω για τις ευκαιρίες που έχασε ο Κλάους με τον Άρη. Ή για σήμερα που έχασε επίσης κάποια γκολ; Σήμερα είχαμε περισσότερες φάσεις για να σκοράρουμε από ότι Ουντινέζε, αλλά είναι και θέμα στιγμή, ποιότητας και έμπνευσης… Είμαι χαρούμενος όταν έχουμε ευκαιρίες. Αλλά πρέπει να κάνουμε και κάποια γκολ. Η δουλειά συνεχίζεται…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου