Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Δύσκολα γύριζε το ματς από 0-2...»

Ο Ντάριο Κρέσιτς και Φρεντερίκ Νιμανί, συμφώνησαν στις δηλώσεις τους, ότι ήταν πολύ δύσκολο να ανατρέψει το σκορ ο ΠΑΟΚ μετά το γρήγορο 0-2 στο 14’
Απογοητευμένοι ήταν οι παίκτες του ΠΑΟΚ με την έκβαση του παιχνιδιού και στις μεταξύ τους συζητήσεις δεν έκρυβαν τη στενοχώρια τους για την έκταση του σκορ. Ο Ντάριο Κρέσιτς, που τα πήγε περίφημα στο Ούντινε, αλλά χθες έφερε ευθύνη στα γκολ και ειδικά στο δεύτερο, είπε μετά το τέλος του αγώνα: “Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κι εμείς δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε μετά το 0-1, γκολ που δεχτήκαμε πολύ νωρίς στο ματς. Σημασία τώρα έχει ότι αποκλειστήκαμε. Δεν μας ενοχλεί μόνο το σκορ και το γεγονός ότι αποκλειστήκαμε από την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Το κυριότερο, κατά τη δική μου εκτίμηση, ήταν ότι δεν μπορέσαμε να γυρίσουμε ένα τέτοιο σκορ, για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο”.
Από την πλευρά του, ο Φρεντερίκ Νιμανί που αγωνίστηκε περίπου ένα ημίωρο στο χθεσινό ματς, έδειξε κάποια βήματα προόδου. Στις δηλώσεις του, στάθηκε αρχικά στα γρήγορα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ: “Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πολύ και οι δύο ομάδες. Μπήκαμε και οι δύο για τη  νίκη, αυτό νομίζω ότι φάνηκε. Καλώς ή κακώς δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ και μετά ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσουμε το σκορ. Αυτά τα ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες και σήμερα αυτές ήταν υπέρ της Ουντινέζε”.
Στη συνέχεια, ο Γάλλος επιθετικός αναφέρθηκε στην ψυχολογία των συμπαικτών του, που επηρεάστηκε αρνητικά από τα γρήγορα γκολ: “Θα έλεγα ότι δεν ήμασταν τόσο καλά ψυχολογικά προετοιμασμένοι και μετά το πρώτο γκολ χάσαμε τον ρυθμό μας. Ειδικά όταν παίζεις με μια τόσο καλή ομάδα όπως η Ουντινέζε είναι πολύ δύσκολο να ανατρέψεις την κατάσταση, αν κάτι δεν πάει καλά στην αρχή”.
Στο τέλος, αναφέρθηκε και στην προσωπική του παρουσία: “Ήταν δύσκολο στην αρχή, γιατί είχα καιρό να παίξω μπάλα. Βρίσκω σιγά - σιγά ρυθμό, βέβαια ακόμη δεν είμαι 100% έτοιμος. Ελπίζω με την βοήθεια των συμπαικτών μου και του κόσμου να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ”.
Ένταση με Ιταλούς μετά το τέλος του ματς
Οι Ιταλοί οπαδοί ήταν τελικά πολύ λιγότεροι απ’ ό,τι αρχικά είχε εκτιμηθεί, για αυτό άλλωστε και άνοιξε η Θύρα 8 για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Πάντως, μερικοί εξ αυτών ήταν προκλητικοί και αυτό δημιούργησε ένταση δύο φορές τη χθεσινή βραδιά.
Αρχικά, προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, κάποιοι έκαναν άσεμνες χειρονομίες σε οπαδούς του ΠΑΟΚ που βρισκόταν από κάτω τους στην Θύρα 2. Προκλήθηκαν λεκτικές αψιμαχίες, πετάχτηκαν και δύο τρία άδεια πλαστικά μπουκάλια, αλλά το θέμα σταμάτησε εκεί.
Μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ ο περισσότερος κόσμος του ΠΑΟΚ άρχισε να φεύγει από το γήπεδο, οι Ιταλοί πάλι προκαλούσαν. Τότε, μία μικρή μερίδα οπαδών από τη Θύρα 4, άρχισε να κινείται από μακριά απειλητικά εναντίον τους, αλλά επενέβησαν οι άνδρες της ιδιωτικής ασφάλειας και τους σταμάτησαν.
Και σουρωμένος ένας Ιταλός
Στην ανάπαυλα των ημιχρόνων μάλιστα, ένας οπαδός της Ουντινέζε βγήκε εκτός ελέγχου και όπως αποδείχτηκε ήταν τύφλα μεθυσμένος! Έβγαλε τη ζώνη από το παντελόνι του και άρχισε ν’ απειλεί, αλλά οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την κατάσταση του και τελικά οδηγήθηκε εκτός γηπέδου. Τον κράτησαν έξω από την Τούμπα μέχρι να τελειώσει το ματς και μετά τον άφησαν ελεύθερο για να επιστρέψει στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου