Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Ουντινέζε: Στο κυνήγι της μεγάλης διάκρισης

Υψηλούς στόχους διατηρεί η ομάδα της Ουντινέζε στη διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τη διάκριση που είχαν πετύχει πριν από τρία χρόνια, όταν και είχαν φθάσει μέχρι και τους οχτώ του Γιουρόπα Λιγκ, στη μέχρι τώρα καλύτερη πορεία τους στη διοργάνωση.

Τότε είχαν αντιμετωπίσει τη Βέρντερ Βρέμης, με την οποία έδωσαν δύο συναρπαστικά παιχνίδια.
Στο πρώτο παιχνίδι επί γερμανικού εδάφους η Βέρντερ είχε ανοίξει το σκορ στο 34΄ με τον Ντιέγκο, ο οποίος στο 67΄ είχε διπλασιάσει τα τέρματά του. Στο 69΄ ο Αλμέιδα είχε ανεβάσει το σκορ σε 3-0, αλλά τρία λεπτά πριν τη λήξη ο Κουαλιαρέλα διαμόρφωσε το τελικό 3-1, δίνοντας ελπίδες για την ανατροπή στη ρεβάνς.

Η ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Και πράγματι, η Ουντινέζε κυνήγησε με αξιώσεις την πρόκριση στη ρεβάνς του Φρίουλι, αφού ήδη από το πρώτο ημίχρονο είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Στο 15΄ο Ίνλερ άνοιξε το σκορ, στο 28΄ ο Ντιέγκο έκανε το 1-1, ενώ στο 30΄ και στο 38΄ ο Κουλιαρέλα διαμόρφωσε διαδοχικά το 3-1. Όλα, όμως, ουσιαστικά τελείωσαν στο 60΄ όταν ο Ντιέγκο και πάλι σκόραρε για τους Γερμανούς, μειώνοντας σε 3-2. Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε στο 73΄ με το γκολ του Πιζάρο.
Για την ιστορία, η Βέρντερ είχε φθάσει μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης, όπου τελικά γνώρισε την ήττα από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.
Από τότε η Ουντινέζε δεν έχει φθάσει πιο μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ, κάτι που θα επιχειρήσει φέτος. Απαραίτητη, βέβαια, προϋπόθεση είναι να αποκλείσουν στα δύο επικείμενα παιχνίδια την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΚΟΥΙΝΤΟΛΙΝ
Έντονα προβληματισμένος παρουσιάζεται ο Φρατζέσκο Γκουιντολίν από τα δύο προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν για την ομάδα του στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τη Μίλαν. Κι αυτό γιατί, τόσο ο Ίσλα, όσο φυσικά κι ο Ντι Νατάλε, αποτελούν βασικούς παίκτες της Ουντινέζε και η αντικατάστασή τους κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση είναι. Η κατάσταση του Χιλιανού, βέβαια, είναι πιο σοβαρή, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα είναι σε θέση να προλάβει τα τελευταία παιχνίδια του Καμπιονάτο. Στη χειρότερη, αν τελικά δεν αποφύγει το χειρουργείο, θα είναι ξανά έτοιμος μετά από πέντε μήνες.
Όσο για τον Ντι Νατάλε, πρώτο σκόρερ του Καμπιονάτο με δεκαεφτά γκολ, δέχτηκε ένα χτύπημα σε δάχτυλο του δεξιού του ποδιού από τον Τιάγκο Σίλβα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Είναι βέβαιο ότι ο Ιταλός επιθετικός θα λείψει κι από τα δύο παιχνίδια της ομάδας του για το Γιουρόπα Λιγκ εναντίον του ΠΑΟΚ, όπως, φυσικά, και από το εντός έδρας παιχνίδι για το Καμπιονάτο, που μεσολαβεί εναντίον της Κάλιαρι την ερχόμενη Κυριακή. Οι άνθρωποι της Ουντινέζε ελπίζουν ότι ο Ντι Νατάλε θα προλάβει τον αγώνα με την Μπολόνια, τρεις μέρες μετά τη ρεβάνς της Τούμπας.
Απών από τους δύο αγώνες με τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Φερνάντες, ο οποίος δεν είναι δηλωμένος στη λίστα της ΟΥΕΦΑ. Επιπλέον, ο Φρατζέσκο Γκουιντολίν δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση της Πέμπτης τους διεθνείς Γκανέζους Ασαμόα και Μπαντούν, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Παναφρικανικό πρωτάθλημα, ωστόσο θα επιστρέψουν μόλις αύριο στο Ούντινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου