Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

O αρχηγός Στέλιος Μαλεζάς είναι... ακούνητος από την ενδεκάδα

Στο σάιτ της Ουντινέζε γίνεται αναφορά στον αυριανό αντίπαλο της ιταλικής ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε κείμενο για τον ΠΑΟΚ αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο αρχηγός Στέλιος Μαλεζάς είναι... ακούνητος από την ενδεκάδα, θέλοντας να καταδείξουν ότι δε βγαίνει ούτε με... αίτημα από το βασικό σχήμα.
 Επίσης για τον Λάζλο Μπόλονι αναφέρεται ότι «έχει περάσει από την Γαλλία, την Πορτογαλία, το Βέλγιο και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συνήθως προτιμά το 4-2-3-1 το οποίο μπορεί να μετατραπεί σε 4-3-3».

Για το βασικό σχήμα οι Ιταλοί σχολιάζουν: «Ο Κροάτης Κρέσιτς και ο Γλύκος εναλλάσσονται στην θέση του γκολκίπερ. Στην άμυνα υπάρχει ο έμπειρος Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής της Λέτσε και της Ρετζίνα, Μπρούνο Τσιρίλο και ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος είναι... ακούνητος από την ενδεκάδα, ενώ στα άκρα βρίσκονται ο πολιτογραφημένος Κροάτης Έτο στα δεξιά και ο 34χρονος Λίνο στα αριστερά». Οι Ιταλοί φαίνονται μη ενημερωμένοι για τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου και για το ενδεχόμενο να μην παίξει ο Λίνο, αλλά ο Σταφυλίδης.

Σε ό, τι αφορά το κέντρο, τονίζουν: «Ο Πάμπλο Γκαρσία είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του ΠΑΟΚ. Ενας άλλος πολύτιμος παίκτης είναι ο ΠΑΟΚ Γιώργος Φωτάκης. Οι κίνδυνοι προέρχονται από την δεξιά πλευρά, εκεί όπου υπάρχει ο διεθνής, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Γεώργιος Γεωργιάδης, ο "συγγραφέας" της μαγικής νύχτας στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", που είχε δώσει δύο ασίστ. Κεντρική "φωτιά" είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης, 23 ετών, με 8 γκολ σε 16 παιχνίδια πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου