Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Κονέ: «Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια ευκαιρία»

Το ματς με την Ουντινέζε αποτελεί για τον ΠΑΟΚ μια μεγάλη πρόκληση και τα ΣΠΟΡ δίνουν τη δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να ενημερωθούν πιο αναλυτικά για την κατάσταση της ιταλικής ομάδας. Επικοινωνήσαμε με τον Παναγιώτη Κονέ που αγωνίζεται στην Μπολόνια και γνωρίζει πολύ καλά τη δυναμικότητα της Ουντινέζε. Ο διεθνής άσος ακτινογραφεί για τα ΣΠΟΡ την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, τα υπέρ και τα κατά της ιταλικής ομάδας και εξηγεί, γιατί αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο “Φρίουλι” εκμεταλλευόμενος τις απουσίες των Ντι Νατάλε και Ισλα.
Ο Κονέ ανήκει στην Μπρέσια και παίζει δανεικός στην Μπολόνια. Μάλιστα με την ομάδα της Μπολόνια έχει συμπληρώσει φέτος 15 συμμετοχές στο ιταλικό πρωτάθλημα. Στις δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ υποστήριξε:
“Η Ουντινέζε είναι μια ομάδα που πιέζει πολύ τον αντίπαλό της. Τρέχουν πολύ οι παίκτες της μέσα στο γήπεδο και όλη η αγωνιστική της φιλοσοφία είναι ότι ψάχνει να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους. Συνήθως το σύστημα που εφαρμόζει ο προπονητής της είναι το 3-5-2 αλλά είναι πολύ σημαντικές οι απουσίες του Αντόνιο Ντι Νατάλε και του Χιλιανού Μαουρίτσιο Ισλα. Σε αυτούς τους δύο παίκτες, στηρίζει η Ουντινέζε όλες τις αντεπιθέσεις της. Αρκεί να σας αναφέρω πως για την Ουντινέζε, οι αντεπιθέσεις, αποτελούν το μοντέλο παιχνιδιού που εφαρμόζει. Παρότι είναι μια ομάδα που έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες, αυτοί οι δύο που προανέφερα κάνουν τη διαφορά.
Ο Ντι Νατάλε ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει σε μια αντίπαλη άμυνα. Ο Ισλα μπορεί να παίξει και σαν δεξί μπακ – χαφ και σαν κεντρικό χαφ, για αυτό είναι πολύ χρήσιμος στην ομάδα. Έχει όμως και άλλους παίκτες όπως είναι ο Φλόρο Φλόρες που είναι ταλαντούχος, αλλά και άλλους παίκτες που είναι γρήγοροι. Επαναλαμβάνω όμως πως επειδή λείπουν αυτοί οι δύο παίκτες, είναι τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο ΠΑΟΚ θα έχει ελπίδες για την εξασφάλιση ενός θετικού αποτελέσματος, μόνο αν είναι οι παίκτες του συγκεντρωμένοι, αν δε δεχθεί γρήγορα γκολ και έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας.

-    Τώρα που ήρθαν έτσι τα πράγματα, δίνεις ελπίδες στον ΠΑΟΚ και ποιες είναι αυτές;
-    “Όταν έγινε η κλήρωση, δε θεωρούσα φαβορί τον ΠΑΟΚ. Όμως τώρα, επειδή λείπουν ο Ντι Νατάλε και ο Ισλα, πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολλές ελπίδες για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ιταλία, άρα και να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές του, για πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λίγκ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου