Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Σαλπιγγίδης: «Πολλά κίνητρα στα ματς με Ουντινέζε»

Λίγο πριν πετάξει η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ιταλία, εκεί όπου την Πέμπτη ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την Ουντινέζε στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μίλησε για τη μεγάλη πρόκληση που υπάρχει μπροστά…
Αρχικά ο διεθνής επιθετικός είπε: «Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τα προηγούμενα παιχνίδια με την Ουντινέζε. Αυτά είναι δύο διαφορετικά ματς, είναι δύσκολα αλλά εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε και ελπίζω όλα να πάνε καλά".
Πρόσθεσε σχετικά με το φετινό αήττητο του ΠΑΟΚ στο Europa League: "Δεν το ξέρουμε  αν συνεχίσουμε το αήττητο. Είναι δύο παιχνίδια, εμείς θέλουμε να το ευχαριστηθούμε, να παίξουμε καλά και στο τέλος να κάνουμε απολογισμό. Πάντως, και μόνο που παίζεις με την Ουντινέζε είναι κίνητρο. Πρόκειται για μια ομάδα που προέρχεται απο προηγμένο πρωταθλημα και κάνει καλή χρονιά. Η φάση των "32" από μόνη της μας δίνει επιπλέον κίνητρο και εύχομαι όλα να πάνε καλά για την ομάδα μας".
Για το ζήτημα που τίθεται με την κούραση των παικτών δήλωσε: "Παίζει ρόλο η κούραση, είναι ένας παράγοντας που επηρεάζει οποιαδήποτε ομάδα. Δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε σαν δικαιολογία. Εμείς δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε γιατί μας επηρεάζει ψυχολογικά".
Κατέληξε μιλώντας για την απουσία του Ντι Νατάλε: "Είναι πολύ σημαντικό να απουσιάζει ο πρώτος σκόρερ. Δεν σημαίνει πάντως και πολλά. Η Ουντινέζε παίζει στην έδρα της. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που δεν θα παίξει αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως απέναντί μας θα έχουμε έναν αξιόλογο αντίπαλο. Οσον αφορά το αγωνιστικό δεν έχουμε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου