Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Το δίλημμα του Μπόλονι

Τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» έχει ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος δεν ξέρει ποιον από τους Στέφανο Αθανασιάδη ή Απόστολο Γιάννου να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ουντινέζε.

Ο Κλάους ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και παρουσιάζεται ετοιμοπόλεμος για τον αγώνα με την ιταλική ομάδα, όμως ο πρώην επιθετικός της Καβάλας έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αξίζει μία ευκαιρία από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Ποιον να εμπιστευτεί; Τον φορμαρισμένο Γιάννου, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ στην Κρήτη, ή τον πάντα αξιόπιστο Αθανασιάδη, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει 13 τέρματα (σε 27 ματς) σε όλες τις διοργανώσεις;

Πάντως, ο 59χρονος προπονητής έχει δείξει πως γνωρίζει πότε είναι καλό να χρησιμοποιήσει κάποιον παίκτη. Ανάλογα, βέβαια, και με τις συνθήκες του αγώνα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της «ασπρόμαυρης» ενδεκάδας, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει Κρέσιτς και στην άμυνα θα είναι - από δεξιά προς αριστερά - οι Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Τσιρίλο και Λίνο. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκης (επιτελικός). Αριστερά θα παίξει ο Γεωργιάδης και δεξιά ο Σαλπιγγίδης.

Από την πλευρά του, ο Βλάνταν Ιβιτς θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες, λόγω θλάσης α' προς β' βαθμού στους προσαγωγούς.

  Οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στην Ιταλία, αναμένεται να ξεπεράσουν τους 5.000 και γι' αυτόν τον λόγο τα 3.800 εισιτήρια που έχουν εξασφαλιστεί από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μοιάζουν λίγα. Πάνω σε αυτήν τη βάση ήδη γίνονται νέες προσπάθειες για έξτρα εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου