Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

“Το μυαλό στον Ολυμπιακo”

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ κλήθηκε στο χθεσινό ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στο δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό του Έτο, ο οποίος θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Δικεφάλου για 1,5 μήνα μετά από το σοβαρό του τραυματισμό στο ματς της περασμένη Τετάρτης με τον Ατρόμητο.
Ο Πολωνός είχε πολύ καλή παρουσία και βοήθησε τον ΠΑΟΚ να φτάσει στο “διπλό” με 0-2, συμβάλλοντας για να κρατήσει η ομάδα το μηδέν στην άμυνα.
“Αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί”, τόνισε αρχικά ο Σνάουτσνερ. “Είναι σημαντικό ότι με αυτή τη νίκη περάσαμε την ΑΕΚ στη βαθμολογία. Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που χάσαμε στην Τούμπα, ήταν πολύ σημαντικό για μας να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ. Παίξαμε πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι. Η ΑΕΚ έκανε όλο κι όλο μια ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν κλειδί στο σημερινό παιχνίδι, ενώ παίξαμε πολύ καλά και στην κόντρα επίθεση, καθώς σε τέτοιες φάσεις αντεπίθεσης πετύχαμε και τα δύο μας γκολ. Κερδίσαμε καθαρά με 0-2 και πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε”, πρόσθεσε.
“Είμαστε όλοι χαρούμενοι για τη νίκη επί της ΑΕΚ, αλλά αυτό το παιχνίδι έφυγε και τώρα βλέπουμε το επόμενο. Έχουμε πολλά σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας.
Αρχικά την Κυριακή έρχεται ένα μεγάλο παιχνίδι, με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Ο κόσμος και οι παίκτες το περιμένουμε, η ψυχολογία είναι καλή και το μυαλό μας είναι πλέον μόνο στον Ολυμπιακό. Αν είμαστε σοβαροί και παίξουμε σωστά, μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό και εκεί…”, κατέληξε ο Σνάουτσνερ.
Από την πλευρά των παικτών της ΑΕΚ μίλησε ο Χοσέ Κάρλος, ο οποίος τόνισε ότι: “Δεν είχαμε πρόβλημα μόνο στην τελική προσπάθεια, αλλά και στην κατοχή της μπάλας. Νομίζω ότι η ΑΕΚ δεν έκανε ούτε μία κλασική ευκαιρία, παρά μόνο κάποια μακρινά σουτ, οπότε δεν μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Υπάρχουν σημαντικά προβλήματα στην ομάδα και οικονομικά, αλλά δε θέλω να μιλήσω δημόσια γι’ αυτά”.
Επίσης ο Ρότζερ Γκερέιρο είπε: “Είχαμε πρόβλημα και πάλι στην τελική προσπάθεια. Παρά τα τρία δοκάρια μας, και πάλι δεν σκοράραμε…”

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου