Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η “πελάτισσα” ΑΕΚ και το 7-0!

Πόσες φορές τα προηγούμενα χρόνια, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν χαρακτήρισαν “κακό” δαίμονα την ΑΕΚ; Με αποκορύφωμα τον περσινό δεύτερο ημιτελικό κυπέλλου, αλλά και πολλά αποτελέσματα. Φέτος, η κατάσταση δείχνει να ανατρέπεται πλήρως και ο ΠΑΟΚ να εξελίσσεται σε κακό δαίμονα της ΑΕΚ.
Ηδη, η Ένωση αποτελεί “πελάτισσα” του ΠΑΟΚ, αφού σε τρία παιχνίδια ο Δικέφαλος έχει τρεις νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ και συνολικό σκορ σε αυτά τα ματς 7-0. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύο φορές στην Τούμπα (3-0 στον πρώτο γύρο και 2-0 στο κύπελλο) και χθες στο Ολυμπιακό στάδιο με 0-2, ενώ η χθεσινή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη του ΠΑΟΚ (στα πλέι οφ είχε επικρατήσει με σκορ 2-1 στην Τούμπα). Οι δύο ομάδες θα βρεθούν πιθανότατα άλλες δύο φορές στα πλέι οφ, οπότε το σερί του ΠΑΟΚ μπορεί να διευρυνθεί.

Στο μεταξύ, οι Στέφανος Αθανασιάδης και Γιώργος Φωτάκης συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να απουσιάσουν σε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς. Η επιλογή (πρέπει να γίνει μέχρι αύριο) δεν είναι εύκολη αφού τα ματς είναι με Ολυμπιακό - Άρη στην Τούμπα, ΟΦΗ - Παναθηναϊκό εκτός έδρας. Εξάλλου, από το εγκληματικό χτύπημα του Μανωλά, ο Φωτάκης έχει ένα επιφανειακό σχίσιμο, αλλά σήμερα θα φανεί καλύτερα η κατάστασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου