Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Κλάους-Γεωργιάδης: "Φονιάδες"

Ο Γιώργος Γεωργιάδης επέστρεψε μετά από 25 μέρες τραυματισμού στην αγωνιστική δράση και μάλιστα πέτυχε και το πρώτο του φετινό γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έφτασε μαζί με το σημερινό παιχνίδι τις 22 επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα του Δικεφάλου και κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ κάνοντας το 0-1 για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!
Μάλιστα πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι στην ομάδα που τον διεκδικούσε το περασμένο καλοκαίρι για να τον αποκτήσει από τον Πανσερραϊκό, αλλά τελικά ντύθηκε στα ασπρόμαυρα…
Ο Γεωργιάδης ήταν ο 12ος διαφορετικός σκόρερ του Δικεφάλου φέτος.
Πρώτος σκόρερ παραμένει πάντα ο Στέφανος Αθανασιάδης ο οποίος μαζί με το σημερινό γκολ απέναντι στην ΑΕΚ έχει  βρει 13 φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα.
Δεύτερος είναι ακόμη ο Βιεϊρίνια με εννέα γκολ, ο οποίος όμως από τις αρχές Ιανουαρίου πήρε μεταγραφή στη Βόλφσμπουργκ.
Τρίτος σκόρερ του φετινού ΠΑΟΚ είναι ο Σαλπιγγίδης με 7 γκολ και μετά ακολουθεί ο Λίνο με 5 γκολ (τα τρία με πέναλτι).
Οι υπόλοιποι σκόρερ του Δικεφάλου φέτος (σε όλες τις διοργανώσεις) είναι οι: Φωτάκης 4, Μπαλάφας 3, Λάζαρ 2, Παπάζογλου 2, ενώ από ένα γκολ έχουν πετύχει και οι: Ίβιτς, Γκαρσία, Γεωργιάδης και Σπαντάσιο (ο οποίος έχει αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου