Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ξόρκισε και την κατάρα του Ολυμπιακού Σταδίου!

Ο ΠΑΟΚ ξόρκισε επιτέλους και την κατάρα του ΟΑΚΑ που τον ακολουθούσε 13 χρόνια, καθώς πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας μετά από το 1999 κερδίζοντας με 0-2 την ΑΕΚ!

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” μετρούσε  25 ματς στο ΟΑΚΑ χωρίς νίκη, έχοντας μάλιστα σε αυτά τα 13 χρόνια (από το 1999 και μετά…) 21 ήττες και μόλις τέσσερις ισοπαλίες!!!
Το προηγούμενο διπλό του “Δικέφαλου” στο “Σπύρος Λούης” πριν το σημερινό 0-2 με την Ένωση,  σημειώθηκε στις  28 Φεβρουαρίου 1999, όταν κέρδισε με 0-1 τον Παναθηναϊκό με απευθείας φάουλ του Φραντζέσκου!
Έσπασε έτσι η κατάρα του ΟΑΚΑ που ακολουθούσε την ομάδα απέναντι σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ που έχουν χρησιμοποιήσει κατά καιρούς ως έδρα τους το Ολυμπιακό Στάδιο, καθώς ο ΠΑΟΚ μετρούσε 25 συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη έχοντας 21 ήττες και τέσσερις ισοπαλίες με 12-48 γκολ!!!
Τα γκολ των Γεωργιάδη και Αθανασιάδη χάρισαν στον ΠΑΟΚ τη νίκη με 0-2 μέσα στο ΟΑΚΑ και ανέβασαν το Δικέφαλο του Βορρά πάνω από το Δικέφαλο του Νότου στη βαθμολογία στην 3η θέση, παρότι κάποια στιγμή πριν από λίγο καιρό η ΑΕΚ ήταν μέχρι και εννέα βαθμούς πάνω από τον ΠΑΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου