Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ο Γκαρσία στα ΣΠΟΡ!

Χαρούμενος για τη σπουδαία νίκη και τη πρόκριση επί της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία. Με δηλώσεις του στα ΣΠΟΡ τόνισε πως η ομάδα απέδωσε πολύ καλά στον ανασταλτικό τομέα, όχι όμως και στον δημιουργικό – επιθετικό και εκεί πρέπει να βελτιωθεί. Υποστήριξε με πάθος, πως ο ΠΑΟΚ αξίζει ένα τίτλο.
Αρχικά ρωτήθηκε: -Είσαι χαρούμενος από την πρόκριση; “Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, όχι τόσο πολύ για το παιχνίδι που κάναμε. Φυσικά είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε και αποκλείσαμε μια ομάδα που μας άφησε πέρυσι εκτός κυπέλλου”.

Ποια στοιχεία είχε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του και τον οδήγησαν στην πρόκριση; “Σε αυτό το παιχνίδι λειτουργήσαμε πολύ καλά αμυντικά, μας λείπει να παίξουμε ακόμα περισσότερο επιθετικό ποδόσφαιρο, πρέπει να παίξουμε πιο επιθετικά, αλλά αυτό θα γίνει με το πέρασμα του χρόνου. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι στον επιθετικό τομέα”.

Σας είπε κάτι ο Μπόλονι για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγωνιστείτε; “Είναι κάποια πράγματα που μένουν στο γήπεδο, στον αγωνιστικό χώρο και δε χρειάζεται να πούμε περισσότερα”.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε το εμπόδιο της ΑΕΚ, ακολουθούν κι άλλα παιχνίδια δύσκολα, το ερώτημα είναι εάν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αντεπεξέλθει στα επόμενα ματς; “Κάθε φορά τα πράγματα γίνονται και πιο δύσκολα, όμως είμαστε σε καλό δρόμο. Το πιο σημαντικό είναι πως είμαστε ενωμένοι σαν ομάδα, με τη δουλειά που κάνουμε και που θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να φέρνει τα ανάλογα αποτελέσματα. Στο ποδόσφαιρο μετράνε τα αποτελέσματα, αυτό το ξέρουμε πολύ καλά. Και σίγουρα πρέπει να βελτιωθούμε με την μπάλα στα πόδια, πρέπει να παίξουμε καλύτερα, μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο”.

Νιώθεις πως η ομάδα δικαιούται έναν τίτλο; “Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης αποτελεί μια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο. Το αξίζουμε, το δικαιούμαστε, την αξία μας όμως πρέπει να τη δείξουμε μέσα στο γήπεδο. Κάναμε προχθές ένα σημαντικό βήμα μπροστά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια πρέπει να βελτιωθούμε σημαντικά σε αρκετούς τομείς”.

Η ομάδα άλλαξε, έφυγαν πολύ σημαντικοί παίκτες, ήρθαν νεαροί. Σου αρέσει ή μήπως φοβάσαι πως έπεσε η ποιότητα της ομάδας; “Εγώ πιστεύω πως οι νεαροί παίκτες αποτελούν το μέλλον του ΠΑΟΚ. Εμένα προσωπικά μου μένει λίγη καριέρα ακόμα. Καταλαβαίνω πως σιγά-σιγά πρέπει να αποχωρήσουμε και να δώσουμε χώρο στους νεαρούς. Είναι ο νόμος της ζωής και του ποδοσφαίρου, τι να κάνουμε; Δεν ξέρουμε ποτέ τι μπορεί να γίνει. Προχωράμε από Κυριακή σε Κυριακή, από αγώνα σε αγώνα και βλέπουμε σιγά-σιγά τι θα προκύψει”. “Βήμα προς βήμα για τον τελικό” Ο Γκαρσία παρουσιάστηκε ρεαλιστής, καθώς δήλωσε πως χρειάζονται προσοχή και τα άλλα παιχνίδια που ακολουθούν για τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο.

Τέθηκε και ερώτημα για την αποδέσμευση του συμβολαίου του Κοντρέρας και είπε: “Δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε. Ήμασταν πολύ καιρό μαζί και δημιουργήθηκε μια πολύ στενή φιλία. Έτσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Άλλος έρχεται και άλλος φεύγει. Και αυτό που θα μείνει είναι ο ΠΑΟΚ που θα συνεχίσει με αυτούς που έμειναν και με αυτούς που θα έρθουν”.

Ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση. Ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει; «Όσος χρόνος έχει απομείνει, θα ξεκουραστούμε για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις αυτού του αγώνα. Ξέρουμε πως όλες οι ομάδες που έρχονται για να αγωνιστούν στην Τούμπα, παίζουν κλειστά και πρέπει να διασπάσουμε τις άμυνές τους. Τώρα που είναι να αποσυρθώ δεν καταλαβαίνω γιατί συνέχεια με μαρκάρουν πιεστικά. Πιστεύω οι ομάδες που παίζουν έτσι, κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν πρόκειται να κερδίσουν».

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ τραγουδούσαν και ζητούσαν να είναι ο ΠΑΟΚ στον τελικό του κυπέλλου. Εσύ τι πιστεύεις ; “Κανείς δεν ξέρει ποιος θα φτάσει στον τελικό. Να δούμε στην πορεία εάν θα φθάσει ο Ολυμπιακός ή εάν θα φθάσουμε εμείς. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχουμε ένα δυνατό αντίπαλο, τον Ατρόμητο που παίζει καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να τον προσέξουμε. Να κάνουμε τις κινήσεις, βήμα προς βήμα”.

Στον ΠΑΟΚ σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να ανανεώσουν το συμβόλαιό σου. Ποιες οι σκέψεις του για το θέμα; “Είμαι ήρεμος, πολύ ήρεμος. Προσπαθώ να βελτιωθώ από Κυριακή σε Κυριακή, σε κάθε αγώνα να είμαι καλύτερος για να κερδίσουμε κάθε ματς. Τα υπόλοιπα ας έρθουν μόνα τους. Να έρθουν με το καλό. Πάντως για να πω τη αλήθεια, είμαστε ο ΠΑΟΚ και έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε”. Ο Γκαρσία ρωτήθηκε για την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Μπαρσελόνα και ποια ομάδα συμπαθεί περισσότερο και δήλωσε: “Εμένα, πριν μεταγραφώ στη Ρεάλ, μου άρεσε η Μπαρτσελόνα και ο τρόπος παιχνιδιού της”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου