Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Μπόλονι: «Εμείς είμαστε εδώ…», Δηλώσεις Φωτάκη, Λαζάρ.

Ο Λάσλο Μπόλονι μίλησε στη Nova για το σήμερα αλλά και το αύριο του ΠΑΟΚ.
Αρχικά ρωτήθηκε αν το κίνητρο του Δικεφάλου και η καλή ψυχολογία είναι στοιχεία ικανά να καλύψουν την κόπωση από τους διαδοχικούς αγώνες.
“Θα το δούμε... αύριο (σ.σ.: σήμερα). Είναι βέβαιο πως μέχρι σήμερα η συγκέντρωσή μας εστιάστηκε στην αποφόρτιση και τώρα ξεκινάμε να δουλεύουμε τα προβλήματα στη νοοτροπία. Εχω πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν πολύ καλή εμπειρία και ξέρω πως κάνουν τα πάντα για να συνεχίσουν εξίσου αποτελεσματικά αυτόν τον μαραθώνιο αγώνων”.
Στα τελευταία ματς η ομάδα έδειξε συγκέντρωση, δύναμη, πάθος καταφέρνοντας να πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε. Είναι τα στοιχεία αυτά η απάντηση στον παράγοντα κόπωση;
“Ορισμένες φορές, δεν ξέρω πόσα χρόνια πριν, είχα ακούσει κάποιον να λέει πως ‘όταν η ομάδα είναι κουρασμένη είναι δύσκολο να είναι εντός του αγώνα’. Αυτό ισχύει, όμως η κατάσταση βελτιώνεται στο δεύτερο ημίχρονο. Βέβαια, γνωρίζουμε πως αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι σε έξι μέρες. Είναι πολύ, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να συνεχίσουμε με καλά αποτελέσματα στην Τούμπα”.
Με σημαντικές μονάδες να έχουν αποχωρήσει, οι υπόλοιποι παίκτες ανέβασαν απόδοση και προσπάθεια για να μη φανεί το κενό τους με τ’ αποτελέσματα να δείχνουν πως το έχουν πετύχει.
“Στον ΠΑΟΚ είναι απαραίτητο να διαθέτεις σκληρό χαρακτήρα. Όταν βρίσκεσαι στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ πρέπει να έχεις σκληρό και δυνατό χαρακτήρα. Διαφορετικά δεν μπορεί να είσαι ευτυχισμένος. Στους ποδοσφαιριστές που έφυγαν τους ευχόμαστε τα καλύτερα, αλλά η συγκέντρωσή μας τώρα είναι στην ομάδα. Αυτοί ανήκουν στο παρελθόν κι εμείς είμαστε εδώ επειδή μας ενδιαφέρει το παρόν και το μέλλον και δουλεύουμε με τον καλύτερο τρόπο γι’ αυτά. Μέχρι τώρα δεν ήταν εύκολα. Αλλά οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν καλό και πολύ ενδιαφέρον κίνητρο. Και το να έχεις κίνητρο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα. Ετσι, ελπίζω πως μπορούμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά ή και καλύτερα δίχως αυτούς”.
Για το ματς με τον Πανιώνιο είπε:
“Κι αυτοί έχουν χάσει ορισμένους παίκτες, όμως παρουσιάζει ενδιαφέρον πως δεν έχασαν τη συγκέντρωσή τους κι αυτό, επαναλαμβάνω είναι πολύ ενδιαφέρον. Για μένα, έχουν μια πολύ καλή ομάδα και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το φανταστικό τους παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Οταν στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο δυνατοί, όπως κι ο αντίπαλός τους. Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να κάνουμε καλό παιχνίδι εναντίον τους”.
ΦΩΤΑΚΗΣ: “ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ”
Ο Γιώργος Φωτάκης μιλώντας επίσης στη Nova αναφέρθηκε στην πρόκριση επί της ΑΕΚ, αλλά και στο σημερινό ματς με τον Πανιώνιο.
“Σίγουρα είμαστε ικανοποιημένοι, γιατί είχαμε έναν αρχικό στόχο ν' αποκλείσουμε την ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να το ξεχάσουμε, να το βγάλουμε τελείως από το μυαλό μας, γιατί αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο αντίπαλός μας είναι σε ανοδική πορεία. Ασφαλώς έχουμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας αλλά παίζουμε μέσα στην έδρα μας και πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε”, τόνισε αρχικά.
Μετά τις αποχωρήσεις συμπαικτών του η ομάδα έχει αλλάξει χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της;
“Φιλοσοφία είναι δύσκολο ν' αλλάξουμε επειδή έφυγαν δυο παίκτες από την ενδεκάδα. Σίγουρα στα χαρακτηριστικά μπορούμε να περιμένουμε κάποια άλλα στοιχεία γιατί λείπει ένας μεγάλος παίκτης, ο Βιεϊρίνια. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ διαθέτει πολλούς και καλούς παίκτες στο ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε τα κενά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μέχρι στιγμής αυτό δείχνουμε, τα έχουμε πάει αρκετά καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό”, εξήγησε.
Ποια είναι η λογική αντιμετώπισης της κόπωσης από τα συνεχόμενα ματς;
“Εντάξει... εμείς αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε στα πόδια μας την μπάλα όσο περισσότερη ώρα γίνεται. Όταν είσαι κουρασμένος από τα συνεχή παιχνίδια πρέπει ν’ αντιπαραθέσεις κάποια άλλα στοιχεία, όπως είναι η συγκέντρωση και η οργάνωση, όπως κάναμε ειδικά σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια για να πάρουμε τη νίκη. Οταν μπαίνουμε στο γήπεδο αγωνιζόμαστε για τη νίκη, για τίποτα άλλο. Κι όταν δεν μπορείς να παίζεις καλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί”.
Επόμενος αντίπαλος είναι ο Πανιώνιος:
“Βρίσκεται σε ανοδική πορεία με τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα που έχει. Κι εμάς η ψυχολογία μας είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Το μόνο που μας προβληματίζει είναι η κούραση, τίποτα άλλο. Θέλω να πιστεύω πως θα γίνει μια καλή διαχείριση του ρόστερ ώστε να μπορέσουμε ν' αντεπεξέλθουμε σ' αυτές τις δύσκολες υποχρεώσεις που έχουμε”.
Λάζαρ: “Θέλω τίτλο με ΠΑΟΚ”
Ο Κοστίν Λάζαρ μίλησε στη “Nova” τόσο για το σημερινό ματς με τον Πανιώνιο, όσο και το όνειρο που έχει για έναν τίτλο με τον ΠΑΟΚ.
“Σίγουρα είναι δύσκολο για μας κάθε ματς, καθώς η ομάδα αγωνίζεται σε συνεχόμενα παιχνίδια. Παρόλα αυτά πιστεύω πως θα είμαστε όπως πρέπει απέναντι στον Πανιώνιο”.
Τι είναι αυτό που δίνει δύναμη στους ποδοσφαιριστές;
“Σίγουρα, ο καθένας έχει ένα κίνητρο που του δίνει δύναμη. Βέβαια είναι και η ομάδα. Προσωπικά βρίσκω το κίνητρό μου στην οικογένεια, στους οπαδούς και στο κάτω - κάτω, σ’ αυτό που κάνουμε στον επαγγελματισμό μας. Γιατί να μην ξεχνάμε πως είμαστε τυχεροί που κάνουμε αυτή τη δουλειά”, τόνισε ο Ρουμάνος.
Δεν έκρυψε ότι “πλέον έχω βρει τη θέση μου στην ομάδα και η ομάδα ξέρει τι και πώς να περιμένει από εμένα. Παλεύουμε για το καλύτερο κι ελπίζουμε ο συνδυασμός να δώσει ό,τι καλύτερο και για τους δυο. Θα ήθελα φέτος ένα τρόπαιο με την ομάδα. Θα ήταν υπέροχος ένας τίτλος στην πρώτη μου σεζόν εδώ”.
Όσο για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να πάρει αυτό που θέλει στο ματς με τον Πανιώνιο;
“Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Αυτό που πρέπει είναι να είμαστε σοβαροί απέναντι στον αντίπαλο. Να δούμε σοβαρά το παιχνίδι. Είμαστε λίγο κουρασμένοι, αλλά πιστεύω πως θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε τη νίκη και μπροστά σε τόσο κόσμο να τους ανταποδώσουμε τη χαρά και τη στήριξη που μας παρέχουν”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου