Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ο Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη

Αρχές Ιανουαρίου ο Βιεϊρίνια αποχαιρέτισε τη Θεσσαλονίκη (έχοντας κλείσει η μεταγραφή του στη Βόλσφμπουργκ) και πέταξε για τη Γερμανία, όπου ενσωματώθηκε στην αποστολή της νέας του ομάδας, η οποία 7-16 Ιανουαρίου έκανε μία μίνι προετοιμασία στο Ντουμπάι.
Την περασμένη Δευτέρα, η Βόλφσμπουργκ επέστρεψε στη βάση της και ο Βιεϊρίνια επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη με άδεια σχεδόν 24 ωρών σε ένα ταξίδι αστραπή για να δει από κοντά την κόρη του (18 Ιανουαρίου έγινε δύο μηνών) και τη γυναίκα του.
Όσοι τον αντίκρισαν μάλιστα στο “Cosmos” στη βόλτα που έκανε το βράδυ της Δευτέρας δεν πίστευαν στα μάτια τους…
Την Τετάρτη επέστρεψε στη Γερμανία μαζί με τη γυναίκα του για να βρουν πλέον σπίτι και την ίδια μέρα έκανε και την επίσημη φωτογράφηση με τη νέα του ομάδα.
Ετοιμος για την 11άδα των “Λύκων”
Ο Βιεϊρίνια έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των ανθρώπων της Βόλφσμπουργκ έχοντας εξαιρετική παρουσία στη μίνι προετοιμασία της νέας του ομάδας στο Ντουμπάι.
Ο τεχνικός των “Λύκων”, Φέλιξ Μάγκατ έχει τονίσει ότι η προσθήκη του Πορτογάλου μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση της ομάδας του και φαίνεται ότι τον προορίζει για τη βασική 11άδα στο προσεχές ματς με την Κολωνία.
Αύριο αρχίζει και πάλι το γερμανικό πρωτάθλημα (μετά τη χειμερινή διακοπή ενός μήνα) και η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται στην έδρα της την Κολωνία (16:30) στην πρεμιέρα του β’ γύρου.
Εκεί αναμένεται να κάνει ο Βιεϊρίνια το ντεμπούτο του στην Μπουντεσλίγκα και στην 11άδα των “Λύκων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου