Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ο Μπόλονι πήρε Πόποβιτς στην αποστολή

Ο Λάσλο Μπόλονι ανακοίνωσε πριν από λίγο την αποστολή για το αυριανό ματς με τον Πανιώνιο και συμπεριέλαβε στις επιλογές του και τον νεαρό Δημήτρη Πόποβιτς….
Στην διάρκεια της τελευταίας προπόνησης  που έγινε στην Τούμπα, προέκυψε μικρό πρόβλημα με τον Παπάζογλου ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.
Έτσι τέθηκε νοκ άουτ και ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου πήρε στην αποστολή τον νεαρό Δημήτρη Πόποβιτς ο οποίος είναι γεννημένος το 1995.
Ο Λάσλο Μπόλονι θέλει να βάλει και τον Πόποβιτς στο κλίμα της ομάδας, καθώς πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που προέρχονται από τις Ακαδημίες του Δικεφάλου.
Στην αποστολή μετέχουν 20 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους: Γλύκο, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Γιάννου, Κατσικά, Μαλεζά, Μπαλάφα, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδη, Σταφυλίδη, Τσουκαλά, Φωτάκη, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ και Σνάουτσνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου