Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Τσιρίλο στον Sport 103 FM: «Ανεξήγητο το... φαινόμενο»

Εφ' όλης της ύλης μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο στο Sport 103 FM, o oποίος κρατάει ως αξέχαστη στιγμή την πρόκριση στο Λονδίνο και τονίζει ότι στο μυαλο όλων των παικτών είναι η ανάκαμψη στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά:
«Πήραμε ένα βαθμό στα Γιάννινα, αν δούμε, όμως, τι έγινε και το γεγονός ότι χάναμε 2-1, στη συνέχεια δείξαμε προσωπικότητα, χαρακτήρα και καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία», είπε και απάντησε στις ερωτήσεις:
Για το αν θα ήταν ιδανικό η επιτυχία της Τότεναμ να συνδυαστεί με μια νίκη στο πρωτάθλημα: "Σε κάθε παιχνίδι στόχο έχουμε τη νίκη, θέλαμε να μπούμε δυνατά και στο χθεσινό ματς. Ήταν σκληρό παιχνίδι και χρονικά κοντά σε αυτό με την Τότεναμ. Στην Αγγλία ξοδέψαμε ενέργεια και δύναμη, σε κάποια σημεία απέναντι στον ΠΑΣ δεν πήγαμε καλά, στο τέλος, όμως, δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε τον ένα βαθμό".

Για το πρώτο γκολ του ΠΑΣ: "Ηταν περίεργο. Η μπάλα δεν έφτασε κατευθείαν στον Μπακαγιόκο, έγιναν κάποιες κόντρες, προσπάθησα να τον κόψω αλλά στάθηκε τυχερός. Δεν πρόκειται για μια ξεκάθαρη φάση. Δεν μπόρεσα να δώ αν κοντρολάρει την μπάλα με το χέρι".

Για το δεύτερο γκολ του Μπακαγιόκο: "Σε πραγματικό χρόνο δεν είδα αν ήταν οφσάιντ, ήταν ακόμη μια περίεργη φάση. Επεσε ο Φωτάκης και προσπαθήσαμε να απομακρύνουμε. Στο ότι δεν τα καταφέραμε συνέβαλλε και ο αγωνιστικός χώρος, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλους παίκτες με προσωπικότητα, αλλά από την άλλη πρέπει να πούμε πως ήταν τραγικός ο αγωνιστικός χώρος".

Για το αν έπαιξαν σκληρά οι παίκτες του ΠΑΣ: "Εγιναν αρκετά φάουλ, οι παίκτες του ΠΑΣ είναι αλήθεια ότι αγωνίστηκαν σκληρά. αλλά και εμείς σε κάποιες φάσεις παίξαμε δυνατά. Οι αποφάσεις του διαιτητή θα μπορούσαν σε κάποιες περιπτώσεις να ήταν διαφορετικές".

Για τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη:"Είναι παράξενο, δεν ξέρω που οφείλεται. Πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σκληρή καθημερινή δουλειά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό το γεγονός ίσως είναι μια κακή περίοδος για τον ΠΑΟΚ".

Για το πως αισθάνθηκε που μετά το "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" κλήθηκε να αγωνιστεί στο στάδιο των Ζωσιμάδων: "Πρόκεται για τεράστια διαφορά, η αίσθηση είναι διαφορετική, αλλά ο σκοπός είναι ο ίδιος, η νίκη. Είμαστε επαγγελματίες. Σίγουρα στην Αγγλία η ψυχολογία ήταν στα ύψη, σε αντίθεση με το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ, πάντως παντού πρέπει να κάνουμε το ίδιο, να κυνηγάμε τη νίκη".

Για το αν πιστεύει σε ανάκαμψη της ομάδας: "Το πιστεύω, είναι στο μυαλό όλων των παικτών. Σκεφτόμαστε την ανάκαμψη, να επιστρέψουμε σε καταστάσεις όπως πέρσι και πρόπερσι που κάναμε φανταστικά παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρίσκεται ψηλά".

Για την ιστορική νίκη εις βάρος της Τότεναμ: "Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα έστω και δέκα λεπτά. Ηταν δύσκολη στιγμή γιατί η ομάδα έπαιζε με δέκα παίκτες. Ηταν σαν τελικός Τσάμπιονς Λιγκ για μένα. Δεν θα ξεχάσω ποτε αυτή την πρόκριση, όπως και οι φίκλοι του ΠΑΟΚ αλλά και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που το ονομά μου εμπλέκεται σε τέτοια αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που πληγώνεται από τα αποτελέσματα στην Ελλάδα: "Σίγουρα για εμάς παίζει ρόλο ο κόσμος, μας δίνει δύναμη να δώσουμε το κάτι παραπάνω για την φανέλα. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας σε αυτή την δύσκολη στιγμή, θέλουμε να πάμε καλά για να κάνουμε ευτυχισμένους και εμάς και τους φιλάθλους".

Για τον Στέφανο Αθανασιάδη και τις... κλωτσιές που του ρίχνει όταν σκοράρει: "Του έχω θάρρος περισσότερο και τον επιβραβεύω με αυτό τον τρόπο, το ίδιο θα κάνω αύριο, μεθαύριο με τον Σταφυλίδη και τον Γεωργιάδη και φυσικά θα δεχτώ να μου κάνουν το ίδιο αν πετύχω εγώ γκολ. Θέλω να πω στον κόσμο να είναι δίπλα μας και εμείς οι ποδοσφαιριστές θα δίνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου