Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Κλάους: "Καλύτερα να κληρωθούμε με μεγάλη ομάδα"

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για την πρόκριση επί της Αρσεναλ και θυμήθηκε το έπος του Χάιμπουρι το 1997, όταν ο ΠΑΟΚ πήρε την ισοπαλία 1 -1 με γκολ του Ζήση Βρύζα και απέκλεισε την Αρσεναλ: "Ημουν μικρός, εννέα ετών, και θυμάμαι ότι ήμασταν μαζεμένοι όλοι οικογενειακώς στο σπίτι και βλέπαμε το παιχνίδι".
"Οπως θυμάμαι και τα πανηγύρια όταν μπήκε το γκολ. Ηταν λες και ήμασταν στο γήπεδο. Ποτέ μου δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μερικά χρόνια αργότερα θα ήμουν εγώ που θα πετύχαινα ένα γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ απέναντι σε μια αγγλική ομάδα", πρόσθεσε ο Κλάους.
Για το γκολ που πέτυχε: "Εκείνη την ώρα δεν σκέφτεσαι τίποτα! Οταν βλέπεις την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αυτό που σου έρχεται στο μυαλό είναι να σηκωθείς και να πανηγυρίσεις. Και αυτό έκανα, τρέχοντας στους οπαδούς μας που μας υποστήριξαν με τόσο πάθος.
Νομίζω ότι στο παιχνίδι είχαμε και εμείς ώς έναν βαθμό το ίδιο πάθος με τον κόσμο μας. Και αυτούς που κατάφεραν να βρουν εισιτήρια για το παιχνίδι, αλλά και για τους υπόλοιπους που ήρθαν στο Λονδίνο, όμως τελικά έμειναν έξω".
Για τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ: "Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι απέναντι σε μεγάλους και δυνατούς αντιπάλους όπως για παράδειγμα η Τότεναμ, τα πηγαίνει καλύτερα. Είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι όταν αντιμετωπίζουμε ομάδες με τέτοια δυναμική και πιστεύω ότι με όποιον και αν κληρωθούμε, αν δείξουμε τον καλό μας εαυτό, θα έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης. Καλύτερα να είναι μεγάλο όνομα. Είμαστε για τα δύσκολα".
Για τη σύγκριση με τον "φονιά" Χρήστο Δημόπουλο: "Το να με συγκρίνουν με τον Δημόπουλο είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα. Μπορεί να μην τον πρόλαβα, αλλά γνωρίζω πόσο σπουδαίος παίκτης ήταν. Πιστεύω, όμως ότι είναι πολύ νωρίς να γίνονται τέτοιες συγκρίσεις...".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου