Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

1ος στις ασίστ των παικτών του Europa League ο Γεωργιάδης

Παρ' ότι στο παιχνίδι με την Τότεναμ αγωνίστηκε στην αριστερή πλευρά και όχι στη δεξιά όπου συνηθίζει, όχι απλά ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ, αλλά απόλυτα καθοριστικός για την επική νίκη, καθώς είχε και στα δύο τέρματα του "Δικεφάλου" μεγάλη συμμετοχή.
Αυτός ήταν που "έβγαλε" τις πάσες-ασίστ στους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη δίνοντας τους την ευκαιρία από επίκαιρη θέση να σκοράρουν. Μάλιστα με αυτές τις δύο ασίστ έφτασε συνολικά τις τέσσερις στη φάση των ομίλων του Europa League. Έτσι τη δεδομένη χρονική στιγμή ο μεσοεπιθετκός του ΠΑΟΚ, κατέχει μια πολύ σημαντική πρωτιά, αφού στο σύνολο των παικτών της διοργάνωσης του Europa League, είναι πρώτος μαζί με άλλους δύο ποδοσφαιριστές!
Συγκεκριμένα ο Γεωργιάδης μοιράζεται την πρωτιά στις ασίστ στο Europa League μαζί με τον Ολα Τζον της Τβέντε και τον Χοσέ Ερνέστο Σόσε της Μέταλιστ που έχουν τον ίδιο αριθμό ασίστ.
Όσο για τα άλλα παιχνίδια που ο ίδιος μοίρασε ασίστ την φάση των ομίλων, ήταν το παιχνίδι με την Ρούμπιν όταν πάσαρε στον Αθανασιάδη και εκείνος έκανε το 0-1 και αυτό με τους Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία πασάροντας στον Σαλπιγγίδη με τον τελευταίο να κάνει το 0-3.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου