Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Προχωρούν αθόρυβα οι διαδικασίες για τα χρέη!

Σχεδόν καθημερινές είναι οι επαφές μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρου Ζαγοράκη και του Υφυπουργού Οικονομικών Παντελή Οικονόμου και αφορούν το θέμα της ρύθμισης των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πρόθεση του προέδρου είναι να πιέσει προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες και να προκύψει ρύθμιση που θα δώσει στην ομάδα το δικαίωμα μακροπρόθεσμα να αποπληρώσει τα χρέη της στο ελληνικό δημόσιο σε αντίθεση με άλλες ΠΑΕ που στο παρελθόν εκμεταλλεύτηκαν χαριστικούς νόμους και απαλλάχθηκαν από χρέη πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Ο κ. Οικονόμου και οι συνεργάτες του έχουν δεσμευθεί πως αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού θα έχουν έτοιμο σχέδιο νόμου που θα προβλέπει την τμηματική καταβολή του πρωτογενούς κεφαλαίου. Σύμφωνα με τις ενδείξεις αναμένεται η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές του νέου χρόνου.

Το πιθανότερο είναι στις εξελίξεις που αφορούν το θέμα της ρύθμισης των χρεών να αναφερθεί εκτενώς ο Θόδωρος Ζαγοράκης στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε ή στις αρχές της επόμενης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου