Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ο... άλλος Γκαρσία

Ο Γκαρσία, έχει τη φήμη του εκρηκτικού χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. Τέτοιος είναι ο χαρακτήρας του και πάντα ζει με πάθος το κάθε παιχνίδι. Προφανώς όμως κατάλαβε ότι αρκετοί από τους αντιπάλους προσπαθούν να τον εκνευρίσουν.
Επίσης και το τι ρόλο παίζουν στο ελληνικό πρωτάθλημα οι διαιτητές και έτσι την τρέχουσα σεζόν έχει εξελιχθεί σε υπόδειγμα σε ότι αφορά στις κάρτες σε σύγκριση με παλαιότερες σεζόν του.
Ο Πάμπλο, που στην Ισπανία έχει το ρεκόρ σε κάρτες και αποβολές και την πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ δέχτηκε τρεις κόκκινες, φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει δεχτεί μόλις μία κίτρινη κάρτα! Δείγμα ότι έπαθε και έμαθε.
Εξακολουθεί φυσικά να παθιάζεται, αλλά ελέγχει τα νεύρα του όταν προσπαθούν αντίπαλοι και διαιτητές να του βγάλουν τον ...άλλο εαυτό. Σε επτά συμμετοχές και 639 αγωνιστικά λεπτά τιμωρήθηκε λοιπόν, μόλις μία φορά.
Ο ΠΑΟΚ πάντως είναι γενικά μία από τις πλέον "φρόνιμες" ομάδες του πρωταθλήματος έχοντας δεχτεί 29 κίτρινες κάρτες (2.2 κατα μέσο όρο) και μια κόκκινη στον Αρίας.
Τέσσερις κάρτες συμπλήρωσαν μόνο ο Αρίας και ο Παπάζογλου, κάτι που ικανοποιεί τον Λάσλο Μπόλονι που δε θα ήθελε μετά τους τραυματισμούς και τις πολλές απουσίες να αντιμετωπίζει και το πρόβλημα με τις κάρτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου