Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Συνέντευξη Τύπου Λάζλο Μπόλονι και Αντελίνο Βιεϊρίνια...

Ο Λάζλο Μπόλονι θα δώσει σήμερα συνέντευξη Τύπου (15.00) εν όψει του αυριανού αγώνα με την Ρούμπιν, μαζί με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Και οι δύο θα αναλύσουν το πόσο σημαντική είναι η νίκη επί των Ρώσων, ενώ δεν αποκλείεται ο Ρουμάνος κόουτς να αποκαλύψει και ορισμένα από τα πλάνα του. Σε ό, τι αφορά τον Πορτογάλο είναι πολύ ορεξάτος και θέλει όσο τίποτα το γκολ.
 Ο Βιεϊρίνια μέχρι σήμερα έχει πετύχει οκτώ γκολ, πέντε στο ελληνικό πρωτάθλημα και τρία στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν έπαιξε - λόγω τραυματισμού - στον αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο, ενώ στο ματς με τη Σάμροκ στο Δουβλίνο έκανε τα πάντα για να σκοράρει, αλλά η τύχη δεν ήταν μαζί του. Οσες φορές κι αν προσπάθησε να βρει δίχτυα, η μπάλα σταματούσε στα αντίπαλα δοκάρια ή στον γκολκίπερ των Ιρλανδών. Πάνω σε αυτήν τη βάση θέλει να πετύχει κάποιο γκολ για να το αφιερώσει και στην νεογέννητη κόρη του.

Μέχρι σήμερα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σκόραρε (τα τρία γκολ του) στο 0-2 του Όσλο με αντίπαλο τη Βαλερένγκα, ένα ακόμη γκολ στο 3-0 με τους Νορβηγούς στην Τούμπα και το σημαντικό τέρμα (που έδωσε τη νίκη) στο 2-1 με τη Σάμροκ Ρόβερς στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου