Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Οι Ρουμάνοι... ξαναχτύπησαν!

Για μια ακόμα φορά τα ρουμάνικα Μ.Μ.Ε. ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Αυτήν τη φορά, τα σενάρια δεν είναι μεταγραφικά, αλλά... οικονομικά!

Όπως λοιπόν αναφέρει η ιστοσελίδα ziare.com οι "ασπρόμαυροι" αντιμετωπίζουν κίνδυνο υποβιβασμού λόγω των χρεών του. Μάλιστα γίνεται λόγος για τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν οι παίκτες των "ασπρόμαυρων" καθώς και για την άδεια που μπορεί να μην δοθεί την νέα χρονιά στον ΠΑΟΚ:

"Ο ΠΑΟΚ του Λάσλο Μπόλονι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και κινδυνεύει να μην πάρει άδεια την νέα σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ένιωσε την πλήρη κρίση που έπληξε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και οι παίκτες έχουν αρκετούς μήνες να πάρουν τους μισθούς τους", αναφέρει το συγκεκριμένο άρθρο και συνεχίζει:

"Ακόμη και τα χρήματα της UEFA δεν ήταν επαρκή για την κάλυψη των ποσών που οφείλονται στην ομάδα των Μπόλονι και Λαζάρ, υπάρχει κίνδυνος να μην πάρει άδεια αυτή, οπότε θα υποβιβαστεί στην δεύτερη κατηγορία και δεν θα έχει το δικαίωμα να παίξει στην Ευρώπη".

Οι Ρουμάνοι μάλιστα αναφέρονται και σε άλλες ελληνικές ομάδες. "Η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη στην ΑΕΚ που δεν έχει πληρώσει για σχεδόν οχτώ μήνες στους παίκτες της. Ανάμεσα στις ομάδες που απειλούνται με υποβιβασμό λόγω χρεών είναι ο Πανιώνιος, ο Ατρόμητος και ο Λεβαδειακός".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου