Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ 23 ματς, η Ρούμπιν 46!

Ο ΠΑΟΚ αύριο το βράδυ θα δώσει το 23ο φετινό του παιχνίδι, ενώ οι παίκτες της Ρούμπιν παίζουν τα διπλάσια ματς ως τώρα! Οι Ρώσοι, που έφθασαν χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη γνωρίζοντας ότι παίζουν έναν αγώνα δίχως αύριο για να προκριθούν στη φάση των «32», έχουν δώσει φέτος 45 παιχνίδια και το αυριανό θα είναι το 46ο.
Δηλαδή θα παίξουν τα διπλά παιχνίδια σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Η ρωσική ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Αλικάντε, όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες για να αποφύγει το φοβερό κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες στη χώρα της.
Πάντως η αποστολή της Ρούμπιν, έφτασε με 50λεπτη καθυστέρηση την Τρίτη από το Αλικάντε της Ισπανίας. και τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και ο τεχνικός της ρωσικής ομάδας παρουσιάστηκαν απόμακροι, χωρις διάθεση για δηλώσεις, ενώ δεν συνοδεύονταν από κάποιον εκπρόσωπο Τύπου.
Οσον αφορά στα εισιτήρια που έχουν στα χέρια τους οι ιθύνοντες της Ρούμπιν, από τα 400 "κομμάτια" που πήραν, πούλησαν μόλις τα 40, αλλά όπως τόνισαν, υπάρχουν αρκετοί οπαδοί της ρωσικής ομάδας που θα έρθουν στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη, την ημέρα του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου