Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Η χαρά του Μπόλονι και η αλήθεια του Γιώργου Δώνη!

Ο Λάσλο Μπόλονι στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου με 3-1 είπε:

«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Γιατί έχει αρκετό καιρό που δεν παίρνουμε νίκες στην Ελλάδα και στην Τούμπα.

Παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα,  με πολύ καλό επίπεδο τεχνικής κατάρτισης στο κέντρο, με ταχύτητα και καλούς παίκτες στην επίθεση, και με παίκτες που έχουν ταλέντο και αρκετούς νεαρούς που μου άρεσαν.

Θεωρώ ότι η κυριαρχία μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν σημαντική. Το 2-0 παρόλο που ήρθε από στημένες φάσεις ήταν φυσιολογικό σκορ.

Είχαμε πολλές καλές ευκαιρίες. Στα πρώτα 10 λεπτά είχαμε 5-6 σουτ, είχαμε καλή παρουσία των επιθετικών μας, αλλά στην τελική ενέργεια δεν σκοράραμε νωρίτερα.

Μετά από το 2-0 ξέραμε ότι ο Ατρόμητος θα έπαιρνε περισσότερα επιθετικά ρίσκα. Είπαμε στο ημίχρονο τι πρέπει να κάνουμε.

Στο πρώτο ημίχρονο καταναλώσαμε πολύ ενέργεια και το πληρώσαμε στο β΄ μέρος.

Ωστόσο είμαι χαρούμενος για τη νίκη και θέλω  να συνεχίσουμε έτσι»

Τον προβληματίζει η διαχείριση των δυνάμεων της ομάδας;

«Πιστεύω ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι υπάρχει πάντα μεγάλη πίεση στην ομάδα. Δεν υπάρχει ματς χωρίς πίεση, ακόμη και στο 2-0 με τον Ατρόμητο, τον οποίο σέβομαι ως ομάδα…

Κυνηγούσανε όμως τη στιγμή που θα γίνει το λάθος και μετά από το 2-1 ήταν μεγαλύτερη πίεση σε μας.

Μετά από το 2-0 είναι και ψυχολογικό να χαλαρώνουν οι παίκτες.

Είδα στο δεύτερο ημίχρονο να κάνουν το κάτι παραπάνω παίκτες όπως ο Βιεϊρίνια και ο Λάζαρ. Ενέργειες που δεν χρειάζονταν και είμαι αντίθετος ακόμη και αν το σκορ ήταν 5-0…

Τώρα μπορώ να είμαι πιο ήρεμος…»

Μπορεί ΠΑΟΚ να έχει μεγαλύτερο διάστημα τέτοιο καλό ποδόσφαιρο που παίζει για 40-45 λεπτά, όπως στο πρώτο ημίχρονο;

«Αν δεν υπήρχε η ανάπαυλα του ημιχρόνου μπορεί να συνεχίζαμε στον  ίδιο ρυθμό.

Είναι φυσιολογικό όμως και αλλάζουν κάποια πράγματα  ακόμη και Ρεάλ Μαδρίοτης να λέγεσαι ίσως το πληρώσεις κάποια στιγμή.

Έπρεπε να δίνουμε στην ομάδα περισσότερες ανάσες με κατοχή μπάλας, να μην παίρνουμε ρίσκα. Χάναμε κατοχή παίρνοντας ρίσκα που ίσως δεν έπρεπε…»

Ο Ρέντκναπ μίλησε για δυσκολία συνεχόμενων αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Τι είπε γι’ αυτό ο Μπόλονι;

«Είναι αλήθεια. Μου αρέσει ο Γκαρσία, είναι μυαλό της ομάδας. Αλλά η επανάκαμψη του είναι πιο αργή από ότι του Σταφυλίδη.

Είναι σημαντικό ότι έχουμε ευρωπαϊκά ματς, και εκεί ο ΠΑΟΚ  ξοδεύει περισσότερη ενέργεια, επειδή και οι παίκτες έχουν μεγαλύτερο κίνητρο.

Συμφωνώ όμως με το Ρέντκναπ ότι είναι σημαντικό το ροτέισον, εφόσον έχεις τις λύσεις…».

Κλείνοντας ο Μπόλονι πρόσθεσε χωρίς ερώτηση κάτι ακόμη:

«Θέλω να πω κάτι ακόμη, καθώς  είμαι χαρούμενος με τη νίκη.

Είμαι χαρούμενος με το Λίνο που επέστρεψε και μάλιστα με γκολ, χωρίς να ξεχνάω και το Σταφυλίδη…

Είμαι χαρούμενος με τον Κλάους που πέτυχε κι άλλο γκολ.

Σήμερα έχω έξτρα ευχαρίστηση…

Είμαι χαρούμενος με Ίβιτς που μπήκε 20 λεπτά, και ήταν σημαντική η παρουσία του και μας βοήθησε πολύ για να κρατήσουμε τη νίκη.

Επίσης στα αποδυτήρια είδα το Σαλπιγγίδη να χαμογελάει για πρώτη φορά φέτος και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό…», κατέληξε.



Δώνης: «Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια»

Ο Γιώργος Δώνης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σε γενικές γραμμές και δίκαια έφτασε στη νίκη. Σε τέτοια δύσκολα ματς εκτός έδρας, δεν παρουσιάζουμε τη νοοτροπία που θέλουμε εκτός έδρας. Όχι όλοι οι παίκτες. Αλλά υπάρχουν αρκετοί που δεν έχουν τη σωστή νοοτροπία και συμπαρασύρεται όλη η ομάδα. Αυτό έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος και δίκαια προηγήθηκε.

Εμείς κρατάμε τη συμπεριφορά που είχαμε στο 2ο ημίχρονο. Παλέψαμε  μήπως και πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, μειώσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε να κάνουμε πολύ δρόμο ακόμη και πολύ δουλειά…»

Για τις διαμαρτυρίες των παικτών του στο διαιτητή είπε:

«Πάντα θα διαμαρτύρεται κάποιος. Στη φάση του πέναλτι μας φάνηκε περίεργο ότι ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση, αλλά το πέναλτι το έδωσε ο επόπτης. Ήταν μία απόφαση που έπαιξε ρόλο. Ωστόσο δεν μπορούμε να μιλήσουμε για διαιτησία… Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος και κέρδισε δίκαια…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου