Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Σειρά στην Τούμπα έχει τώρα η Ρούμπιν Καζάν

Η νίκη επί του Ατρομήτου ήταν βάλσαμο για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Το πρωί έκαναν χαλάρωμα και αποθεραπεία και αύριο θα απολαύσουν το ρεπό τους, πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία για ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι, αυτό της Πέμπτης κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν. Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ, θέλει όμως τους τρεις βαθμούς της νίκη για τα έσοδα από την ΟΥΕΦΑ, για να μπει στους ισχυρούς και να αποφύγει ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κλήρωση της Παρασκευή και φυσικά για το γόητρο και την ψυχολογία.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης υποβλήθηκε και το πρωί σε θεραπεία, καθώς οι ενοχλήσεις στους κοιλιακούς συνεχίζονται. Οι Κοντρέρας, Παπάζογλου και Χαλκιάς ακολούθησαν επίσης πρόγραμμα θεραπείας. Οι δύο πρώτοι θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση μέσα στον Ιανουάριο και θα χάσουν τους αγώνες με Ρουμπίν Καζάν στην Τούμπα, με Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο και με Εθνικό Αστέρα για το Κύπελλο στην Καισαριανή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου