Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οχι του Μπόλονι στα Σαουδαραβικά δολάρια!

Στενά δεμένος φαίνεται πως είναι ο Λάζλο Μπόλονι με το περιβάλλον του ΠΑΟΚ. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την αρνητική απάντηση που έδωσε σε… ιλιγγιώδη πρόταση που δέχθηκε από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport103.gr πριν από τον αγώνα με την Τότεναμ δέχθηκε επίσημη πρόταση από τους Σαουδάραβες ύψους 1.500.000 δολαριών για συμβόλαιο ενός έτους. Μετά την τεράστια επιτυχία του Δικεφάλου στο Λονδίνο οι Σαουδάραβες επανήλθαν προτείνοντας στον προπονητή του ΠΑΟΚ αμοιβή 2.000.000 δολαρίων τον χρόνο και συμβόλαιο δυο ετών. Ο Μπόλονι αρνήθηκε εκ νέου την άκρως δελεαστική πρόταση επιμένοντας ότι θέλει να συνεχίσει το έργο του στην Τούμπα. Σύμφωνα με το περιβάλλον του ο ρουμάνος τεχνικός είναι πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Συχνά υποστηρίζει ότι είναι ευτύχημα για κάθε προπονητή να συνεργάζεται με ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Με ανθρώπους που ξέρουν τον ποδόσφαιρο όπως ο Ζαγοράκης, ο Βρύζας και ο Κωνσταντινίδης. Παρά την πίεση που ασκούν οι Σαουδάραβες ο Μπόλονι δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ έχοντας όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει μεγάλες βλέψεις για το μέλλον.

Αποζημίωση και στον ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι Σαουδάραβες ήταν διατεθειμένοι να προσφέρουν αποζημίωση στον ΠΑΟΚ προκειμένου να «σπάσει» το συμβόλαιο με τον έμπειρο τεχνικό και να τον απελευθερώσει προκειμένου να συνεχίσει τη συνεργασία του στο Σαουδική Αραβία. Να τονίσουμε ότι κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου είναι η δεύτερη φορά που ο προπονητής του ΠΑΟΚ δέχεται δελεαστική πρόταση και την απορρίπτει προκειμένου να παραμείνει στον ασπρόμαυρο πάγκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου