Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Θέλει να μείνει ο Σάλπι!

Πολλά γράφονται σχεδόν καθημερινά και αφορούν το ποδοσφαιρικό μέλλον του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Είναι γεγονός ότι αρκετές ευρωπαικές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Εσχάτως έδειξε ενδιαφέρον η Καισέρισπορ. Μάλιστα το Σάββατο εκπρόσωπος της τουρκικής ομάδας βρέθηκε στην Τούμπα συνοδευόμενος από Έλληνα μάνατζερ και παρακολούθησαν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο Αθηνών. Ωστόσο ο Σαλπιγγίδης που γνωρίζει ότι υπάρχει γενικότερα ενδιαφέρον δεν είναι διατεθειμένος να φύγει από τον ΠΑΟΚ.


Τα όσα κατά καιρούς έχουν συμβεί είναι αλήθεια ότι του προξένησαν τάσεις φυγής. Αλλωστε δεν είναι εύκολο να παίζεις ποδόσφαιρο όταν υπάρχει τόσο έντονη αρνητική ενέργεια γύρω από το όνομα σου. Παρά την κατάσταση που δημιουργήθηκε –ιδιαίτερα στη διάρκεια της φετινής περιόδου- ο Σαλπιγγίδης θέλει να μείνει στην Τούμπα και να εξαντλήσει το συμβόλαιο του θεωρώντας ότι αργά ή γρήγορα η προσφορά του θα αναγνωριστεί και θα η κριτική που ασκείται σε βάρος του θα πάψει.


Ο τρόπος με τον οποίο η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στήριξε τον έμπειρο επιθετικό το απόγευμα του Σαββάτου στην Τούμπα κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Ατρόμητο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία του και μάλιστα το γεγονός σχολιάστηκε ανάλογα από τον Λάζλο Μπόλονι. Ο Σαλπιγγίδης αισθάνθηκε όμορφα στην Τούμπα μετά από πολύ καιρό καθώς δείγματα της κακής του ψυχολογίας έδειξε τόσο στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σάμροκ Ρόβερς στο Δουβλίνο όσο και στον αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο. Η χαρά του για τα γκολ που πέτυχε και τις νίκες της ομάδας μετριάστηκε από το βαρύ κλίμα που είχε δημιουργηθεί εις βάρος το τελευταίο διάστημα. Η συμπαράσταση του κόσμου, το ζεστό χειροκρότημα και τα συνθήματα τόνωσαν το ηθικό του και ενίσχυσαν την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και να προσπαθήσει ακόμα περισσότερο για να γευθεί επιτυχίες με την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου