Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Ήττα οι αναπληρωματικοί τής Τότεναμ

Οι αναπληρωματικοί της Τότεναμ, αρκετοί από τους οποίους αναμένεται εκτός απροόπτου να βρεθούν στο αρχικό σχήμα στο ματς του Europa Laegue με αντίπαλο τον Δικέφαλο, αγωνίστηκαν την Τετάρτη (16/11) το βράδυ σε φιλικό ματς με αντίπαλο την Ενφιλντ Τάουν και γνωρισαν την ήττα.
Βασικοί ήταν οι Τόουσεντ, Φάλκε, Φρέντερικς και Πάρετ οι οποίοι έπαιξαν στο ματς της Τούμπας. Ο Τζον Ομπίκα μπορεί να σκόραρε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά οι ρεζέρβες της αντιπάλου του ΠΑΟΚ ηττήθηκαν (2-1) το βράδυ της Τετάρτης (16/11) εκτός έδρας από την Ενφιλντ Τάουν.
Ο Ομπίκα άνοιξε το σκορ στο 47ο λεπτό του αγώνα που διεξήχθη στο "Queen Elizabeth Stadium" το οποίο εγκαινιάστηκε χθες (16/11). Όλα έδειχναν πως η Τότεναμ θα πάρει τη νίκη, αλλά η γηπεδούχος ομάδα, μετά και από μια σειρά αλλαγών, μεταμορφώθηκε, σημείωσε δύο γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-1.
Υπενθυμίζουμε ότι ο προπονητής της Β' ομάδας των "πετεινών", Τιμ Σέργουντ, δήλωσε πως δεν αποκλείεται στο ματς με τον ΠΑΟΚ στις 30/11 να χρησιμοποιηθούν κάποιοι από αυτούς τους αναπληρωματικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου