Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Στα θρανία, για προπονητής ο Κονσεϊσάο

Μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ, Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο πρόκειται να παρακολουθήσει μαθήματα ώστε να γίνει προπονητής.
Ο 36χρονος Πορτογάλος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο ποδόσφαιρο από το πόστο του προπονητή να συνεχίσει την παράδοση που έχει η χώρα στο να βγάζει καλούς προπονητές.
Ας μην ξεχνάμε τους Μουρίνιο, Βίλας Μπόας, Φερέιρα και φυσικά ένα άνθρωπο που πέρασε από τον ΠΑΟΚ και άφησε το στίγμα του, τον Φερνάντο Σάντος.
Γι' αυτό λοιπόν ο Σέρτζιο θα μαθητεύσει δίπλα σε ένα από τους κορυφαίους κόουτς αυτήν τη στιγμή, τον Ιταλό Ρομπέρτο Μαντσίνι και δηλώνει:
«Ο Μαντσίνι είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός και αξίζει να βρίσκεται στη Σίτι. Σε δύο εβδομάδες θα είμαι εκεί, ώστε να μάθω τον τρόπο δουλειάς του» ενώ στη συνέχεια έκανε και ένα σχόλιο για παλαιούς προπονητές του:
«Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι αμυντικός προπονητής, ο Αρίγκο Σάκι μεγάλη προσωπικότητα και ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι επιθετικογενής τεχνικός»!
Ποιος ξέρει; Ίσως κάποια στιγμή, να τα φέρει έτσι η μοίρα ώστε να υπηρετήσει τον Δικέφαλο και από το πόστο του προπονητή μετά από αυτό του παίκτη και του τεχνικού διευθυντή...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου