Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Επαφές Κοντρέρας με την Κόλο Κόλο στη Χιλή

"Ο Πάμπλο Κοντρέρας θα μείνει μερικές ακόμη μέρες στην Χιλή, για να διαπραγματευτούμε την μεταγραφή του στην ομάδα". Αυτή είναι η πληροφορία μετέφεραν στους δημοσιογράφους της Χιλής (όπως υποστηρίζουν δημοσιογράφοι της "el mercurio") οι διοικούντες την Κόλο Κόλο, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους ότι ο έμπειρος αμυντικός θα ανήκει από τον Γενάρη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που διαρρέει η Κόλο Κόλο, η διοίκηση του συλλόγου γνωρίζει ότι οι σχέσεις του παίκτη με τον ΠΑΟΚ δεν είναι στο καλύτερο δυνατό σημείο και ότι ο ίδιος αντιμετωπίζει σημαντική καθυστέρηση στις πληρωμές του.

Από την πλευρά του, ο παίκτης αποφεύγει οποιαδήποτε τοποθέτηση για το θέμα, ωστόσο στην Χιλή υπάρχει η βεβαιότητα ότι θα παραμείνει για μερικές μέρες ακόμη στην πατρίδα του προκειμένου να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Κόλο Κόλο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος Ραϊμούντο Βεργκάρα της "el mercurio": "Στο τέλος του 2011, η Κόλο Κόλο ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον 36χρονο Ουρουγουανό αμυντικό Αντρές Σκότι και ψάχνει ένα ποδοσφαιριστή που θα έχει ηγετικό ρόλο στην επόμενη περίοδο που αρχίζει τον Φεβρουάριο με το Λιμπερταδόρες. Ο Πάμπλο Κοντρέρας θεωρείται ιδανική περίπτωση, γι' αυτό και στόχος των διοικούντων είναι να τον φέρουν στην ομάδα από τον επόμενο Γενάρη" .

Θυμίζουμε πώς η Κόλο Κόλο είχε προσεγγίσει τον Κοντρέρας από το τέλος της περασμένης περιόδου, ωστόσο ο 33χρονος αμυντικός είχε ξεκαθαρίσει ότι τουλάχιστον γι' αυτή τη σεζόν θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ.

Τώρα όμως οι συνθήκες είναι διαφορετικές, αλλά και η σχέση του με την διοίκηση του ΠΑΟΚ, έχει κλονιστεί. Και ο παίκτης έχει παράπονα από την ομάδα, αλλά και η ομάδα από τον παίκτη.

Αποκορύφωμα, το "έλα και τη Δευτέρα άμα θέλεις" όταν ο Χιλιανός ζήτησε μια επιπλέον μέρα άδεια για να μείνει στη Χιλή. Αν αυτό έγινε για να διπραγματευτεί τη μεταγραφή του στην Κόλο Κόλο, θα φανεί πολύ σύντομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου