Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

"Θα έπεφτε η κυβέρνηση αν τιμωρούσαν τον ΠΑΟΚ"

Ο Κοσμίν Μπαρκαουάν, ο παλιός αμυντικός του ΠΑΟΚ, με αφορμή τις σκληρές και καταδικαστικές αποφάσεις της ρουμανικής Ομοσπονδίας για τις ομάδες της Ρουμανίας, δήλωσε ότι εάν γινόταν κάτι αντίστοιχο με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με τις υπόλοιπες μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, θα γινόταν επανάσταση:
"Δεν νομίζω ότι αυτό που έγινε με τις ομάδες αυτές είναι δίκαιο και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τον λόγο για τον οποίο έγινε. Αν κάτι αντίστοιχο γινόταν στον ΠΑΟΚ τότε σίγουρα θα γινόταν επανάσταση. Οι οπαδοί θα έβγαιναν στους δρόμους και η κυβέρνηση θα έπεφτε, το λέω με το χέρι στην καρδιά.
Το ίδιο φυσικά θα συμβεί εάν η Ελληνική ομοσπονδία υποβιβάσει και άλλες ομάδες όπως τον Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Άρη. Και στην Ελλάδα οι οπαδοί έχουν μπει εντός του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να κάνουν επεισόδια.
Όμως κανένας παίκτης πότε δεν έπαθε το παραμικρό. Είναι αλήθεια πώς στο τέλος κάθε αγώνα πετούν μέσα στο γήπεδο έναν τόνο των μπουκάλια και αναπτήρες".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου