Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Επιστροφή στηs προπονήσειs..........

Τις προηγούμενες οκτώ μέρες (από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου μέχρι χθες10/10), οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν τέσσερις μέρες ρεπό (δύο διήμερα). Ξεκουράστηκαν, γέμισαν μπαταρίες και από σήμερα το απόγευμα (16:00) επιστρέφουν στις προπονήσεις μπαίνοντας στην τελική ευθεία για ένα νέο.. σετ αγώνων.
Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την προσεχή Κυριακή (16/10) τον ΟΦΗ στην Τούμπα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες και μετά ακολουθούν αρκετά σημαντικά παιχνίδια.

Κατά σειρά ο ΠΑΟΚ θα παίξει με Σάμροκ (20/10) επίσης στην Τούμπα, με Άρη (23/10) στο Χαριλάου, με Παναθηναϊκό (30/10) στην Τούμπα και με Σάμροκ εκτός (3/11) ενώ το πακέτο των αγώνων μέχρι την επόμενη διακοπή (το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου ) ολοκληρώνεται με το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (6/11) το οποίο όμως είναι στον αέρα λόγω της πρωτόδικης τιμωρίας της αρκαδικής ομάδας.

Από τη σημερινή προπόνηση (16:00, Νέα Μεσημβρία) θα απουσιάζουν και πάλι οι διεθνείς αλλά αναμένεται να μπει σε φουλ πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα ο Αρίας, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και προλαβαίνει το ματς με τον ΟΦΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου