Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Μπόλονι: «Υπάρχει απίστευτη τρέλα στον ΠΑΟΚ!»



Ο Λάσλο Μπόλονι εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που έδωσε στην ομάδα μετά από το φιλικό του Σαββάτου με την Επανομή (και μέχρι απόγευμα της Τρίτης, όταν είναι το επόμενο ραντεβού για προπόνηση) και βρέθηκε στη Ρουμανία.

Στην πατρίδα του έδωσε μία συνέντευξη στον ρουμάνικο τηλεοπτικό σταθμό «Dolce Sport», όπου μίλησε για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ.

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πάθος!", είπε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός, σε μια πρώτη γενική τοποθέτηση που έκανε, απαντώντας στην ερώτηση που του έγινε για αυτό που ζει στην Ελλάδα.

Μιλώντας για τον ΠΑΟΚ ο Μπόλονι είπε: "Υπάρχει... τρέλα σε αυτό το κλαμπ, με την καλή έννοια! Ο οπαδοί της ομάδας την λατρεύουν! Ελπίζω να τερματίσουμε μέσα στις πρώτες τέσσερις ομάδες του πρωταθλήματος. Επίσης, τα πρώτα αποτελέσματα μας δίνουν το δικαίωμα να σκεφτόμαστε θετικά για την περαιτέρω ευρωπαϊκή μας παρουσία".

Φυσικά ο Μπόλονι ρωτήθηκε και για την προσπάθεια που θα κάνει η Εθνική Ρουμανίας στα προκριματικά για να βρεθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Μάλιστα, στο σημείο αυτό έκανε ιδιαίτερη αναφορά, με καλά λόγια, στο νυν προπονητή της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ: "Έχουμε μια καλή ομάδα. Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε από την Τουρκία, την Ουγγαρία και την Εσθονία. Έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε. Με τον Πιτούρκα (σ.σ. ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ρουμανίας) μίλησα πολύ και ξέρω ότι θέλει να πετύχει η Εθνική ομάδα. Πρόκειται για έναν πολύ φιλόδοξο και επίμονο άνθρωπο. Έχει πείσμα, με τη θετική έννοια. Ελπίζω ως ομάδα να βρούμε τις σωστές λύσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου