Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ο ΠΑΟΚ ζητάει εισιτήρια για Χαριλάου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με έγγραφο που θα στείλει στην ΠΑΕ Άρης θα ζητήσει νωρίτερα το 5% των εισιτηρίων, που αντιστοιχεί σε 900 εισιτήρια. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποφάσισαν χθες να ζητήσουν επίσημα εισιτήρια από την ΠΑΕ Άρης, για το παιχνίδι της μεθεπόμενης Κυριακής που θα γίνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του συγκεκριμένου αγώνα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Παρασκευή, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ωστόσο με έγγραφο που θα στείλει στην ΠΑΕ Άρης θα ζητήσει νωρίτερα το 5% των εισιτηρίων, που αντιστοιχεί στα 900 εισιτήρια (αυτόν τον αριθμό παίρνουν οι φιλοξενούμενοι σε μία θύρα που χωράει 1200 φιλάθλους, αλλά πάντα η αστυνομία κόβει εισιτήρια).
Βεβαίως, όλα θα εξαρτηθούν από την διάθεση των γηπεδούχων, αλλά κυρίως από την στάση που θα κρατήσει η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης στο αίτημα του ΠΑΟΚ. Τα τελευταία χρόνια πάντως όποτε τέθηκε σε θεωρητικό επίπεδο τέτοιο θέμα, η αστυνομία δεν ήταν ιδιαίτερα θετική και είναι εξαιρετικά δύσκολο να συναινέσει.
Εννοείται, πως οποιαδήποτε συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί, θα προϋποθέτει το 5% του αγώνα του δεύτερου γύρου για τον Άρη στην Τούμπα. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή, καθώς μόνο από την σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας θα ξεκαθαρίσει αν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Υπενθυμίζουμε ότι την τελευταία φορά που ο ΠΑΟΚ είχε την συμπαράσταση των οπαδών του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ήταν το 2005, όταν και κέρδισε με σκορ 1-3 με προπονητή τον Νίκο Καραγεωργίου. Συμπτωματικά, από τότε δεν έχει διπλό επί του Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου