Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Γεωργιάδης: «Μας ωθούν στην επιτυχία»

Την άποψη πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δίνουν μεγάλη ώθηση στους παίκτες της ομάδας εξέφρασε ο Γιώργος Γεωργιάδης, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay». Στο φιλικό (2-2) με την Επανομή φανερώθηκαν κάποιες αδυναμίες του «Δικεφάλου του Βορρά», όμως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός τόνισε πως ο Λάζλο Μπόλονι κάνει καλή δουλειά στην ομάδα.

«Οσο περνούν οι μέρες θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Η δουλειά που κάνουμε με τον κ. Μπόλονι φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα είναι καταλλήλως προετοιμασμένη κι αυτό παρουσιάζεται σε κάθε ματς», ανέφερε αρχικά ο Γεωργιάδης και στη συνέχεια μίλησε για τη δική του εμφάνιση στο προχθεσινό παιχνίδι:

«Το γκολ βγαίνει μέσω ομαδικής δουλειάς. Σίγουρα χάρηκα που πέτυχα το πρώτο μου με τον ΠΑΟΚ, αλλά το ζητούμενο είναι να κερδίσει η ομάδα όσα περισσότερα παιχνίδια μπορεί στις δύσκολες αποστολές που μας περιμένουν στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο Γιουρόπα Λιγκ».

Καταλήγοντας, ο διεθνής παίκτης μίλησε για τη δύσκολη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Μέσα στην Τούμπα πάντα ο στόχος της νίκης είναι δεδομένος. Οι φίλαθλοί μας, με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, μας δίνουν μεγάλη ώθηση για την επιτυχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου