Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Play station το γκολ του “Κλάους”!


Ο Στέφανος Αθανασιάδης πέτυχε στο Καζάν το 5ο φετινό του γκολ σκοράροντας για 3ο σερί παιχνίδι καθώς είχαν προηγηθεί και τα γκολ που σημείωσε στα ματς με τον Πανιώνιο (1-2) στη Νέα Σμύρνη και με την ΑΕΚ (3-0) στην Τούμπα. Αυτό όμως το τέρμα που πέτυχε στη Ρωσία, με το οποίο ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί με 0-1 στο 21’ έμοιαζε με γκολ βγαλμένο από το… “play station”!

Ήταν μία αντεπίθεση στην οποία η μπάλα ξεκίνησε από τα πόδια του Έτο από το δεξί άκρο της άμυνας και με ταχύτατες εναλλαγές κατέληξε σε γκολ! Από τον Βραζιλιάνο η μπάλα πήγε στον Φωτάκη στον άξονα, αυτός την “έσπασε” με τη μία στον κενό χώρο στα δεξιά στον Γεωργιάδη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή των Ρώσων και γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής (στο πρώτο δοκάρι) όπου έχοντας σωστή τοποθέτηση την περίμενε ο Αθανασιάδης και με τη μία την έστειλε στα δίχτυα της Ρουμπίν γράφοντας το 0-1.

Η όλη προσπάθεια δεν ήταν τυχαία.

Πρόκειται για μία φάση καλά δουλεμένη στην προπόνηση.

Μάλιστα όσοι βρέθηκαν στο Καζάν και παρακολούθησαν την τελευταία προπόνηση την περασμένη Τετάρτη (πριν από το ματς της Πέμπτης) διαπίστωσαν ότι ο Μπόλονι επέμεινε σε τέτοιου είδους φάσεις (και από τα δύο άκρα) και μάλιστα ο Αθανασιάδης τελείωσε σε αρκετές περιπτώσεις με γκολ τις προσπάθειες που γίνονταν, στην ίδια εστία που πέτυχε και το γκολ στο επίσημο παιχνίδι!

Πρόκειται για μία φάση με αυτοματοποιημένες κινήσεις στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, μέσω των οποίων ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει γρήγορες αντεπιθέσεις φτάνοντας με μεγάλη ταχύτητα από τη δική του περιοχή στην αντίπαλη εκμεταλλευόμενος τους γρήγορους παίκτες που διαθέτει η ομάδα στα άκρα.


ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ



Τους έταξε διπλό πριμ! Τόσο φοβάται ο Μαρινάκης; 

Το… σύστημα του Ολυμπιακού βρίσκεται επί ποδός πολέμου ενόψει του αυριανού ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τους ερυθρόλευκους στο Καραϊσκάκη. Αφού έκαναν “sold out” μέσα σε λίγες ώρες, αφού θυμήθηκαν τον “σφαγέα” διαιτητή Μιχάλη Κουκουλάκη (ο οποίος είχε υποχρεώσει με τις αποφάσεις του τον ΠΑΟΚ σε αποκλεισμό στο Κύπελλο το 2009 αφήνοντας το Δικέφαλο με εννέα παίκτες και μετρώντας ένα γκολ οφσάιντ του Ντάρμπισιρ) χθες έσπευσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να υποσχεθεί διπλό πριμ νίκης στους παίκτες του για το αυριανό ντέρμπι!
ΧΩΡΙΣ ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ;
Σύμφωνα με πληροφορίες από το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, δύσκολα θα προλάβει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος το αυριανό ντέρμπι των ερυθρολεύκων με τον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός υποφέρει από μία ίωση και έτσι πιθανότατα δίπλα στον Μέλμπεργκ θα αγωνιστεί ο Μαρκάνο. Βέβαια το θέμα παραμένει ανοιχτό και θα ξεκαθαρίσει σήμερα, ενώ σίγουροι απόντες από το ντέρμπι από την πλευρά του Ολυμπιακού θα είναι οι Φετφατζίδης και Μανιάτης.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου