Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Αποστολή Νο 3 γιά Μπόλονι

Το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά αποτελεί μιας πρώτης τάξεως πρόκληση για τον Λάζλο Μπόλονι. Με θετικό αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα κλείσει με επιτυχία μια τριάδα παιχνιδιών - φωτιά. 
Η νίκη με την ΑΕΚ ήρθε δια... περιπάτου, η ισοπαλία στο Καζάν ήρθε με περίσσιο τσαμπουκά και πλέον απομένει ο Ρουμάνος «μαέστρος» του πάγκου να κάνει τα... μαγικά του στον Πειραιά για να «μονιμοποιηθούν» τα χαμόγελα στα πρόσωπα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Πολλοί ήταν αυτοί που δεν περίμεναν ότι ο ΠΑΟΚ, με τις πολλές θλάσεις και τις απουσίες (και λόγω τιμωριών), θα καταφέρει κάτι τέτοιο. Δηλαδή να βρίσκεται (σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο στο Γιουρόπα Λιγκ) μέσα σε όλους τους στόχους του, έχοντας μάλιστα και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το όνειρο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είναι να επαναληφθούν τα θετικά αποτελέσματα του 2010 επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν ο «Δικέφαλος» είχε περάσει... αέρα από τον Πειραιά. Ποιος θα ξεχάσει το 0-1, στις 24 Ιανουαρίου του 2010 με το γκολ του Εντίνιο (για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας) ή την επικράτηση με το ίδιο σκορ για τα πλέι οφ (12 Μαίου του 2010) της σεζόν 2009-2010, χάρη στο γκολ του Ίβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου