Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Μπαλάφας: “Έχουμε ταυτότητα με Μπόλονι”

Ο Σωτήρης Μπαλάφας μίλησε στην “ΕΡΑ ΣΠΟΡ” για την ισοπαλία (2-2) του ΠΑΟΚ με τη Ρουμπίν στο Καζάν, αλλά και τη συνέχεια της σεζόν.
“Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το διπλό, κάναμε καλή εμφάνιση, αλλά είμαστε ευχαριστημένοι και με την ισοπαλία”, τόνισε.
“Έχουμε μια ταυτότητα πλέον ως ομάδα, υπάρχει βάθος στον πάγκο και το αποδεικνύουμε όταν παίζουμε και με αλλαγές. Είμαστε τρία χρόνια μαζί και όταν έρχεται ένας νέος παίκτης, μπαίνει κατευθείαν στο κλίμα της ομάδας. Επίσης, παίζει σημαντικό ρόλο ο προπονητής. Ο κ. Μπόλονι θέλει να κρατάει το μηδέν πίσω, αλλά η ομάδα δεν κλείνεται και να έχει το προβάδισμα προσπαθεί να βάλει κι άλλα γκολ. Έχουν έρθει γρήγοροι παίκτες και η ομάδα έγινε ακόμη πιο γρήγορη”.
Σε ερώτηση για το αν ήταν ασυνήθιστο να ξεκουράζει ο ΠΑΟΚ ποδοσφαιριστές (Γκαρσία - Σαλπιγγίδης) σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι (με τη Ρουμπίν) είπε:
“Ο προπονητής προτίμησε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες και να βάλει κάποιους άλλους που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, αλλά τους έχει την ίδια εμπιστοσύνη”.
Για τους στόχους είπε: “Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Η ομάδα βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και στοχεύει ψηλά. Η ομάδα αντέχει σε Ελλάδα και Ευρώπη γιατί υπάρχει πληθώρα παικτών. Λογικό είναι να θέλουμε να πάρουμε έναν τίτλο”.
Τέλος μιλώντας για την οικονομική κρίση και τον κόσμο του ΠΑΟΚ είπε: “Ο δικός μας κόσμος μας στηρίζει συνέχεια και γεμίζει σε κάθε ματς το γήπεδο”

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου