Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Kαι τώρα οι δυο μας!

Στον Πειραιά θα χτυπάει απόψε η καρδιά των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων, όπου ο "Δικέφαλος" θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague.
To παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα αρχίσει στις 20:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το  Novasports1 .
Η αναμέτρηση -αν και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν- έχει σίγουρα τη σπουδαιότητά της, καθώς αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να φύγει νικητής, θα συνεχίσει να  απολαμβάνει την κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ η ψυχολογία του θα απογειωθεί...
Η ομάδα έρχεται από δυο πολύ καλά αποτελέσματα (ΑΕΚ, Ρούμπιν) και είναι πανέτοιμη για ένα ακόμα, στο πιο δύσκολο ίσως παιχνίδι της τριάδας αγώνων της τελευταίας εβδομάδας.
Τα προβλήματα που έχει να λύσει ο Λάσλο Μπόλονι ακούνε στα ονόματα των Κοντρέρας και Αρίας, που αποχώρησαν τραυματίες από τον αγώνα στο Καζάν. Η απουσία του πρώτου είναι αυτή που περισσότερο πονοκεφαλιάζει τον Ρουμάνο τεχνικό, αλλά όλοι ελπίζουμε πως ο Μπρούνο Τσιρίλο θα καλύψει το κενό του Χιλιανού.
Το 4-2-3-1 δεν αλλάζει και έτσι εκτός απροόπτου ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με τους: Κάτω από τα δοκάρια ο Κρέσιτς, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά Έτο, Τσιρίλο, Μαλεζά, και Λίνο. Αμυντικά χαφ  οι Μπαλάφας (ή Φωτάκης) και Γκαρσία, μπροστά τους ο Σαλπιγγίδης, ο Φωτάκης (ή Ίβιτς) και ο Βιεϊρίνια, με  τον Στέφανο Αθανασιάδη στην κορυφή.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λεονάρντο, Σπαντάτσιο, Λαζάρ, Γεωργιάδης και Ρομπέρ.
Όσον αφορά τον αντίπαλο ο Βαλβέρδε θα έχει στην αρχική  11άδα τους: Κοστάντσο, Τοροσίδη, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Μοντέστο (ή Φέισα), Ορμπάϊθ, Φουστέρ, Μιραλάς, Ιμπαγάσα και Τζιμπούρ .
Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Μέγερι, Ποτουρίδης, Πάντελιτς, Αμπντούν και Μακούν.
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Κουκουλάκης, με βοηθούς τους Γκάγκα και Πάνου. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως ο Ηρακλειώτης διαιτητής (;) -του οποίου ο ορισμός είναι σκέτη πρόκληση- θα αντιδράσει στα εμετικά αντεθνικά -και όχι μόνο- συνθήματα που ακούγονται κατά κόρον στο συγκεκριμένο γήπεδο, όταν αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ομάδα του δημοσίου...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου