Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Αισιόδοξοι Σόουζα και Βιλάγκρα


Ο 28χρονος Βραζιλιάνος, μέσος της Μέταλιστ Ντιέγκο, Σόουζα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο ματς της Τρίτης με τον ΠΑΟΚ: “Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντική διοργάνωση για εμάς και θέλουμε στον αγώνα της Τρίτης να παρουσιαστούμε πλήρως προετοιμασμένοι. Η ομάδα μας είναι έτοιμη γι’ αυτή τη νέα πρόκληση και όλοι περιμένουμε έναν πολύ καλό αγώνα”.

Οσο για τον 28χρονο Αργεντινό αμυντικό Κριστιάν Βιλάγκρα, επεσήμανε: “Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δε θα είναι λιγότερο δύσκολο απ’ αυτό κόντρα στην Ιλίτσεβιτς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είναι καλύτερα για εμάς να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη για να είμαστε πιο ήρεμοι στο δεύτερο ματς. Μπορώ να πω ότι είμαστε σωματικά έτοιμοι να παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα”.

Εξάλλου, μια ανάσα από την απόκτηση του Αλεχάντρο Γκόμες βρίσκεται η Μέταλιστ. Ο 25χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Κατάνια είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον της Ιντερ και της Ατλέτικο Μαδρίτης, χωρίς όμως να προχωρήσουν στην κατάθεση επίσημης πρότασης. Σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Γκόμες στο Χάρκοβο, θα αυξηθεί σε επτά ο αριθμός των Αργεντινών, αφού ήδη υπάρχουν οι Κριστάλδο, Σόσα, Τόρες, Μπλάνκο, Βιγιάγκρα και Τορσιλιέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου