Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Οι εκλεκτοί του Στέφενς!


Η απογευματινή προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα θα είναι και η τελευταία πριν από το αυριανό παιχνίδι. Αμέσως μετά, οι 18 παίκτες της αποστολής με τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα καταλύσουν σε ξενοδοχείο. Ουσιαστικά η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολή.

Είχε προηγηθεί ανάλυση της αντιπάλου του ΠΑΟΚ από τους Λόκχοφ και Γεωργιάδη, τους δύο στενούς συνεργάτες του Στέφενς, οι οποίοι παρακολούθησαν τη Μέταλιστ στα δύο τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Ο Στέφενς χθες επανέλαβε στους παίκτες όσα τους είχε αναφέρει και πριν από μερικές ημέρες στην κεντρική του ομιλία. Πως δηλαδή πρέπει να είναι αποφασισμένοι για την πρώτη νίκη επί των Ουκρανών, πρέπει να δώσουν κάτι παραπάνω από το 100% των δυνατοτήτων τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να μην παρουσιαστούν ούτε κατά διάνοια χαλαροί στο παιχνίδι τους. Ο Στέφενς επέλεξε τους 18 παίκτες που θα συμμετέχουν στην προσπάθεια κρίνοντας (όπως έλεγε στους συνεργάτες του) πως αυτήν τη χρονική στιγμή είναι ένα “κλικ” πιο έτοιμοι σε σύγκριση με τους υπόλοιπους.

Οι 18 που επέλεξε ο Ολλανδός τεχνικός είναι οι εξής: Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Κίτσιου, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Βίτορ, Κατσικάς, Τζιόλης, Λάζαρ, Λόρενς, Γεωργιάδης, Λούκας, Ολίσε, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Νέτσιντ. Ο τελευταίος, αν και δεν έχει πραγματοποιήσει πολλές προπονήσεις με την ομάδα σε σύγκριση με όσους έμειναν εκτός αποστολής, προτιμήθηκε διότι μπορεί να βοηθήσει επιθετικά τον ΠΑΟΚ σε χρονικό σημείο του αγώνα που θα επιλέξει ο Ολλανδός. Από τους 18 της αποστολής, τουλάχιστον 10 πρέπει να θεωρούνται σίγουροι για το βασικό σχήμα, ενώ “παίζεται” μία θέση ανάμεσα σε Αθανασιάδη και Βούκιτς. Ο Στέφενς, εκτός από τη σημερινή προπόνηση που θα γίνει στην Τούμπα, θα έχει την ευκαιρία να δείξει στους παίκτες του ΠΑΟΚ (με τη βοήθεια των Λόκχοφ και Γεωργιάδη) βίντεο από αγώνες της ουκρανικής ομάδας. Και εκεί θα επιχειρήσει μία ανάλυση για τον τρόπο αντιμετώπισής τους. Παρά το γεγονός ότι το πρώτο ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, το αποτέλεσμά του είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ να διεκδικήσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου