Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Η συνέντευξη του Στέφενς

Ξεκινάει στην Τούμπα η τελευταία και επίσημη συνέντευξη Τύπου του Χουμπ Στέφενς ενόψει του αγώνα με την Μέταλιστ. 

 Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει επίσημο παιχνίδι σε σχέση με το ότι οι αντίπαλοι έχουν τρία ματς, πόσο θα επηρεάσει σε σχέση και με τις καιρικές συνθήκες;

Γνωρίζουμε εδώ καιρό το πρόγραμμα και πότε ήταν τα ματς. Όταν έχεις παίξει σε πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Εμείς παίξαμε φιλικά.

Ο αντίπαλος προπονητής είπε ότι θα ήταν ικανοποιημένος με ισοπαλία που θα έχει γκολ; Εσείς έχετε προτίμηση.

Δεν είναι εύκολο για εμένα. Θα σας πω μετά το ματς το παιχνίδι αν είμαι ικανοποιημένος.

Για όλους είναι πρόβλημα το άδειο γήπεδο. Τι πιστεύετε γι’ αυτό;

Έχω παίξει και πάλι στην Μαδρίτη με την Αϊντχόβεν σε άδειο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι το άδειο γήπεδο είναι ένα πρόβλημα. Μετά από εκείνο μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο, έστω και με αντίπαλους οπαδούς. Δεν θυμάμαι πραγματικά το σκορ.

Οι συνεργάτες σας έχουν δει την Μέταλιστ. Στέκεστε στην δυναμική όλης της ομάδας ή ειδικά στον Ντέβιτς;

Είναι μία ομάδα πολλά χρόνια μαζί. Είναι πραγματικά καλή ομάδα. Αξίζει σεβασμό αυτή η ομάδα και ο προπονητής της. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε ατομικά χαρακτηριστικά. Και εμείς έχουμε καλή ομάδα και ελπίζω να έχουμε και καλή απόδοση αύριο.

Γιατί δεν είναι κάποιος παίκτης μαζί σας στην συνέντευξη;

Γιατί δεν ξεχωρίζω κανέναν και έπρεπε να τους φέρω όλους εδώ.

Με ποιο πνεύμα πρέπει να μπουν οι παίκτες σας στο γήπεδο;

Ελπίζω να κάνουν όλα όσα χρειάζονται. Πρέπει να κάνουν πολλά παραπάνω από ότι στην προετοιμασία. Αν γίνει αυτό θα έχουμε ελπίδες.

Έχετε καταλήξει στην αρχική ενδεκάδα σας; 

Έχω μερικές ερωτήσεις ακόμη μια και έχουμε παίξει μόνο μερικά φιλικά. Πάντως να είστε σίγουροι ότι θα είναι 11 και οι δικοί μας παίκτες.


Ο αντίπαλος προπονητής είπε ότι οι παίκτες καθορίζουν τα ματς και εσείς έχετε μικρότερο ρόλο; Τι πιστεύετε;

Συμφωνώ αρκετά μαζί του. Εμείς είμαστε απέξω και μιλάμε μαζί τους πριν και στο ημίχρονο. Μικρές αλλαγές μπορούμε να κάνουμε. Στο τέλος πρέπει να αναλύσουμε τα ματς και να τους ετοιμάσουμε για το επόμενο. Γι’ αύριο είναι σημαντικό να ευχαριστηθούν οι παίκτες μας το ματς, έστω και αν θα γίνει σε άδειο γήπεδο.

Το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας σας επηρεάζεται από τις αρετές της Μέταλιστ;

Όταν θα έχει η Μέταλιστ την μπάλα πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε τρόπο για να την πάρουμε. Είναι καλύτερο να υπάρχει κατοχή για εμάς. Αλλά αυτοί είναι πολύ δυνατοί και τεχνική. Πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με μεγάλη συγκέντρωση.


Ποια η γνώμη σας για τον Λούκας; Σας ρωτάμε γιατί στη Ντιναμό Κιέβου δημιούργησε προβλήματα με τον χαρακτήρα του;


Δεν έχω πρόβλημα με τον Λούκας. Δεν ξέρω τι έγινε εκεί. Κάνει την δουλειά του και αυτό είναι σημαντικό. Είναι καλός παίκτης και όπως όλοι πρέπει να δουλεύει για την ομάδα. Το ξέρει αυτό και το κάνει.

Ρωτήσατε πολλούς για να σχηματίσετε άποψη για την Μέταλιστ και το Ουκρανικό ποδόσφαιρο;

Την ξέρουμε καλά την ομάδα εδώ και χρόνια. Είναι ομάδα που αναπτύσσεται. Τους είδαμε δύο φορές και εγώ τους είχα δει σε αγώνα με την Γκλάντμπαχ. Δεν χρειάστηκε να μας πει πράγματα και ο Λούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου