Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Μέγας σεβασμός στον... Μέγα Πάμπλο!

Τα ΣΠΟΡ είχαν αποκαλύψει την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είχε φύγει για τετραήμερο ταξίδι στην Ισπανία, θέλοντας να συνδυάσει δύο πράγματα. Να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποχρεώσεις και να δει φίλους από τα παλιά.
Στη δεύτερη κατηγορία εντάχθηκε και η επίσκεψη του πρώην αρχηγού του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις της Οσασούνα στην Παμπλόνα. Μαζί με τον ατζέντη του, Δημήτρη Καγιόγλου, ο Λατινοαμερικάνος άσος επισκέφθηκε την προπόνηση της Οσασούνα, μία ομάδα που πέρασε τρεις ολόκληρες σεζόν και γνώρισε σημαντικές επιτυχίες στην Ισπανία.
Μάλιστα, το ισπανικό σάιτ “Noticias de Navarra” αφιέρωσε αρκετό χώρο στην επίσκεψη του Γκαρσία, γράφοντας σχετικά τι συνέβη και υπενθυμίζοντας τι είχε συμβεί με τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης: “Στην προπόνηση της Οσασούνα είχαν μία απροσδόκητη επίσκεψη, που τους προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη. Και αυτή ήταν η παρουσία του πρώην παίκτη της ομάδας Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην ομάδα από το 2002 μέχρι το 2005 και είχε παίξει σημαντικό ρόλο σ’ αυτήν. Θυμίζουμε ότι αρχικά η Οσασούνα τον πήρε δανεικό και μετά πλήρωσε 1,3 εκ. ευρώ για τα δικαιώματά του, ενώ αργότερα τον πούλησε για 5 εκ. ευρώ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, αλλά είναι λίγοι οι οπαδοί της που δεν θυμούνται τον χαρισματικό μέσο, ο οποίος πέρασε τα καλύτερά του χρόνια στην Ισπανία με τη φανέλα της Οσασούνα”.
Ο συντάκτης περιγράφει λεπτομέρειες από την επίσκεψή του τονίζοντας: “Λίγο πριν αρχίσει η προπόνηση, μπήκε στα αποδυτήρια και είχε συνομιλίες με γνωστούς τους”, ενώ παραθέτει και τι είπε ο ίδιος ο Πάμπλο Γκαρσία για την Οσασούνα που κινδυνεύει με υποβιβασμό: “Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος η Οσασούνα θα πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Δεν είναι πρώτη φορά που βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος η κατάληξη θα είναι καλή”. Ο Γκαρσία γίνεται σεβαστός όπου κι αν πηγαίνει.
ΙΔΙΑ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ…
Στο γήπεδο, στις προπονήσεις, στα παιχνίδια, στην άφιξη και στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη τύπου που έδωσε, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ σε κάθε ευκαιρία του εξέφρασαν τη λατρεία και την αγάπη τους. Αλλά δεν είναι οι μόνοι. Στην Παμπλόνα, μπορεί ο Γκαρσία να κάθισε λιγότερα χρόνια (3 αντί των 5 του ΠΑΟΚ), αλλά λατρεύτηκε σαν θεός. Για τους ίδιους λόγους φυσικά, αφού ποτέ δεν άλλαξε, ποτέ δεν παρέστησε κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά ήταν.
“ΠΕΡΑΣΑ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΟΝΙΑ”
Η ίδια ιστοσελίδα “Noticias de Navarra” γράφει ότι ο  Γκαρσία βρέθηκε στην Παμπλόνα με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Μαδρίτη, όπου είχε την ευκαιρία να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά ζητήματα. Προσθέτει ότι ακόμα δεν ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον του, μετά και την απόρριψη της πρότασης από την Ντιναμό Μινσκ, αλλά εκείνο που είναι ξεκάθαρο είναι ότι έχουν ευχάριστες αναμνήσεις από αυτόν.
“Πέρασα μερικά πολύ όμορφα χρόνια εδώ κι εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα”, σχολίασε σχετικά ο Γκαρσία, όταν ρωτήθηκε για το παρελθόν.
“ΠΟΣΟ ΛΕΙΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ…”
Στο θέμα φιλοξενούνται και σχόλια οπαδών της Οσασούνα. Το πιο εντυπωσιακό είναι το ακόλουθο: “Πόσο μας λείπει ένα “αφεντικό” σαν κι αυτόν”, ενώ άλλος φίλαθλος επισημαίνει: “Ενας παίκτης σαν τον Πάμπλο είναι αυτό που χρειαζόμαστε στην ομάδα μας αμέσως τώρα”.
“Πολύ μεγάλος”, σημειώνει κάποιος άλλος και ένας ακόμα δείχνει πόσο σεβασμό τρέφουν οι οπαδοί της Οσασούνα στον Πάμπλο Γκαρσία: “Τι κρίμα που έφυγες. Σ’ έχουμε επιθυμήσει πάρα πολύ. Στην Οσασούνα άλλαξαν πολλά, αλλά πάντα μας λείπεις. Ευχαριστούμε Πάμπλο”. Η Οσασούνα αυτήν τη στιγμή είναι στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου