Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό!

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στην κατάμεστη Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης για τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου και δεν θέλει απλά να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό, αλλά αν είναι δυνατόν να εξασφαλίσει από απόψε τη συμμετοχή του σε αυτόν! Ουσιαστικά, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη θέλουν να κερδίσουν το στοίχημα της πρόκρισης από την Τούμπα και να μετατρέψουν τη ρεβάνς σε τυπική διαδικασία.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στην Τούμπα, με μία τελευταία προπόνηση, η οποία αποτέλεσε ουσιαστικά χαλάρωμα ενόψει του σημερινού κρίσιμου αγώνα. Εκτός από την προθέρμανση, έγιναν ασκήσεις τεχνικής και ένα διπλό στο μισό γήπεδο, με την προπόνηση να διαρκεί λιγότερο από μία ώρα.

Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη για το ματς είναι συγκεκριμένα και προβλέπουν την επιστροφή 7 νέων προσώπων στην ενδεκάδα, συγκριτικά βέβαια με τον προηγούμενο επίσημο αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό. Πιο συγκεκριμένα, στην 11αδα επιστρέφουν ο Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια, ο Αποστολόπουλος στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Λίνο στο αριστερό και ο Κατσουράνης στα στόπερ. Στο κέντρο, ο Σαλπιγγίδης θα χρησιμοποιηθεί δεξιά, ο Καμαρά αριστερά και ο Λόρενς σε ελεύθερο ρόλο δεύτερου επιθετικού πίσω από τον προωθημένο Στέφανο Αθανασιάδη.

Ουσιαστικά, στη Λιβαδειά έπαιξαν βασικοί μόνο οι 4 από αυτούς που προορίζονται για ενδεκάδα, δηλαδή ο Σίλντενφελντ, ο Κάτσε, ο Λάζαρ και ο Αθανασιάδης, ενώ ακόμα 3 είχαν χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος (Καμαρά, Σαλπιγγίδης και Λόρενς).

ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Ο ΔΩΝΗΣ

Ο Γιώργος Δώνης, ποντάρει πολλά τόσο στην ξεκούραση αυτών των 7 παικτών, όσο και στην εμπειρία των περισσότερων εξ αυτών, δίνοντας μεγάλη βάση στο να μην δεχτεί γκολ η ομάδα, όσο φυσικά και στην επιδίωξη ενός σκορ πρόκρισης απέναντι στον Αστέρα. Φρέσκος βέβαια θα είναι και ο Αστέρας Τρίπολης, αφού στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Σάκης Τσιώλης προστάτευσε ουσιαστικά 9 βασικούς παίκτες, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις ακόμα και σε οπαδούς της δικής του ομάδας (μετά εννοείται και την πεντάρα…).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ατομικά προπονήθηκαν χθες και οι Βούκιτς, Κατσικάς, Σταφυλίδης που υποφέρουν από θλάσεις, ενώ οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές καθώς και εκείνοι που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας θα ακολουθήσουν και σήμερα κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης.



ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ

Δικαιοσύνη με τα σφυρίγματά του καλείται να αποδώσει ο Σταύρος Μάνταλος (Αθηνών), που θα σφυρίξει στο σημερινό ματς. Βοηθοί του θα είναι οι Τουμπακάρης (Αθηνών) και Ταρανάς (Αθηνών) και τέταρτος ο Μαντάκης (Αθηνών). Επιπλέον, όπως συμβαίνει στα ματς Κυπέλλου, ορίστηκαν και επιπλέον βοηθοί, οι οποίοι για το συγκεκριμένο ματς είναι οι Αθανάσιος Γιάχος (Χίου) και Γεώργιος Δασκαλόπουλος (Κορινθίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου