Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Καμίνι η Τούμπα!

Κατάμεστη θα είναι σήμερα το βράδυ η Τούμπα από τριάντα χιλιάδες ΠΑΟΚτσήδες, που θα δώσουν την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες του Γιώργου Δώνη για να πάρουν σκορ πρόκρισης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Τα πολύ λίγα εισιτήρια που έχουν απομείνει για τον πρώτο ημιτελικό θα διατίθενται σήμερα από τις 9.00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Από νωρίς χθες το πρωί σχηματίστηκαν ουρές από φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που έσπευσαν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους στο σημερινό ματς. Μέχρι τις 12.00 είχαν εξαντληθεί τα εισιτήρια για τη θύρα 4 και τη θύρα 6 του γηπέδου, ενώ μέχρι τις 15.30 είχαν διατεθεί όλα τα εισιτήρια και στη θύρα 8. Ήδη από τις προηγούμενες ημέρες είχαν “εξαφανιστεί” τα εισιτήρια και στις θύρες 5 και 7. Εισιτήρια πλέον υπάρχουν μόνο για τη θύρα 1 (πωλούνται προς 30 ευρώ) και τις θύρες 2 και 3 (διατίθενται προς 20 ευρώ).

Το βέβαιο είναι ότι σήμερα η Τούμπα θα έχει περισσότερο κόσμο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ματς της φετινής σεζόν. Είναι γεγονός ότι σε αυτό συνέβαλε και η απόφαση της ΠΑΕ να ορίσει χαμηλές τιμές στα εισιτήρια, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε ΠΑΟΚτσή να εξασφαλίσει είσοδο στο γήπεδο και να παρακολουθήσει από κοντά τη σπουδαία σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου