Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Απόντες την κρίσιμη ώρα

Η απογοήτευση ήταν το συναίσθημα που κυρίευσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ με το τελευταίο σφύριγμα από τον Σπάθα.

Οι ελπίδες τους για πρόκριση στον μεγάλο τελικό της 11ης Μαΐου στο Ολυμπιακό στάδιο είχαν καταρρεύσει και ήταν υποχρεωμένοι να κοιτάξουν κατάματα τη σκληρή πραγματικότητα.

Δεν ήταν μυστικό ότι όλοι στον ΠΑΟΚ είχαν επενδύσει πολλά σε πιθανή παρουσία της ομάδας στον τελικό της διοργάνωσης, ωστόσο την κρίσιμη στιγμή, τη στιγμή που θα έπρεπε να δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα για να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας της Τρίπολης, ήταν απόντες.

Μετά το παιχνίδι δεν υπήρχε η παραμικρή διάθεση για δηλώσεις και το ταξίδι της επιστροφής έγινε ακόμη πιο δύσκολο μετά την έκβαση του δεύτερου ημιτελικού αγώνα.

Πλέον, τεχνική ηγεσία και παίκτες του ΠΑΟΚ καλούνται να εξιλεωθούν στα πλέι οφ και να οδηγήσουν την ομάδα τους στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στην ειδική βαθμολογία και τη συμμετοχή της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Μετά τον ελαφρύ τραυματισμό του Ιτάνζ προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δόθηκε εντολή στον Παναγιώτη Γλύκο ν’ αρχίσει προθέρμανση, σε περίπτωση που θα χρειαζόταν να αντικαταστήσει τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα. Τελικά δε χρειάστηκε...

ΣΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα έχουν ρεπό σήμερα και η επιστροφή τους στις προπονήσεις έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 17.00. Ετσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, στον Δικέφαλο δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ξεχάσουν τη χθεσινή ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης και να επικεντρωθούν στη μάχη των πλέι οφ, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οπως είναι γνωστό, τα πλέι οφ αρχίζουν στις 15 Μαΐου και την πρώτη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ παίζει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου