Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

AΠΕΤΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΑ -ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ


Ο Γιώργος Δώνης ήταν εμφανώς απογοητευμένος από τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ και στις δηλώσεις του τόνισε ότι φταίνε όλοι και περισσότερο από όλους ο ίδιος ως προπονητής της ομάδας.

Μεταξύ άλλων ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε:

«Πάνω από όλα είναι μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Ήταν ένα δυνατό κτύπημα για μας. Επίσης απογοητεύσαμε και τον ιδιοκτήτη και τον κόσμο. Χάσαμε αυτή την ευκαιρία να περάσουμε στον τελικό. Δεν ήμασταν αντάξιοι της κατάστασης. Με αυτόν τον τρόπο χάσαμε την ευκαιρία να περάσουμε στον τελικό. Συγχαρητήρια στον Αστέρα για την πρόκριση στον τελικό».

Για το παιχνίδι είπε:

«Ήταν ένα ματς ειδικών συνθηκών. Εμείς ήμασταν προσηλωμένοι σε ένα πλάνο. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε είχαμε σπασμωδική αντίδραση, δεν μπορούσαμε ούτε να δημιουργήσουμε αλλά ούτε και να απειλήσουμε. Είναι μία ήττα που πονάει πολύ. Όλοι έχουμε ευθύνη και τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο προπονητής. Σίγουρα ήμασταν κακοί και περιλαμβάνω και τον εαυτό μου μέσα σε αυτό. Πολλές φορές η διατήρηση του αποτελέσματος σε κάνει να σκέφτεσαι παθητικά. Δεν μπορούμε πάντα να τα εξηγήσουμε όλα στο ποδόσφαιρο. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε δεν υπήρξε αντίδραση και η συμπεριφορά μας με τη μπάλα στα πόδια ήταν κακή.... Μπορείτε να ρίξετε την ευθύνη για οτιδήποτε σε μένα και να κάνετε όπως θέλετε την κριτική σας για την τακτική».

Για το κλίμα στον ΠΑΟΚ μετά τον αποκλεισμό είπε: «Είμαστε όλοι στεναχωρεμένοι και απογοητευμένοι. Περνάμε μια δύσκολη στιγμή που δημιουργεί προβληματισμό. Δεν είναι ώρα για συμπεράσματα. Στο τέλος της χρονιάς ο ιδιοκτήτης θα αποφασίσει... Ξέρουμε ότι όλοι κρινόμαστε. Και εγώ και οι παίκτες…»

Για τη συνέχεια είπε: «Το καλοκαίρι σίγουρα θα παρθούν κάποιες αποφάσεις. Ο ΠΑΟΚ με την ιδιοκτησία που έχει να βάλει μεγαλύτερους στόχους και θέλει να πάρει περισσότερους τίτλους. Αυτό είπα και στους παίκτες, ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να φέρουμε τίτλους, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει όσους του αξίζουν. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε φέτος. Όταν στους κρίσιμους αγώνες δεν κάνεις αυτό που μπορείς, χάνεις έναν στόχο και αυτό είναι μία αποτυχία... Στα δύο κρίσιμα ματς με τον Αστέρα δεν κάναμε αυτό που θα μπορούσαμε. Όταν δεν κάνεις αυτό που μπορείς τότε δεν μπορείς να προχωρήσεις…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου