Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Το σχέδιο “απόδρασης” της ομάδας!

Μία κηδεία χωρίς υπερβολή θύμιζαν τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα. Επί περίπου 40’ δεν βγήκε κανείς από εκεί, με μοναδική εξαίρεση τον Σαρλ Ιτάνζ, ο οποίος έκανε “υποχρεωτικά” δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι που μετέδιδε το ματς, λόγω συμβατικής υποχρέωσης.

Κι επειδή ο φόβος σε αυτές τις περιπτώσεις κυριαρχεί, στήθηκε ολόκληρο σχέδιο απόδρασης της ομάδας από το αεροδρόμιο Μακεδονία!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, για να κατανοήσετε και το κλίμα που επικρατούσε στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ, μετά τον τραγικό αποκλεισμό από τον Αστέρα και την μη παρουσία του στον τελικό του κυπέλλου για τρίτη συνεχόμενη σεζόν (προηγήθηκαν πέρυσι ο Ατρόμητος και πρόπερσι η ΑΕΚ).

ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ

Μετά το παιχνίδι λοιπόν, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ βαριά στα αποδυτήρια και οι παίκτες έμειναν κλεισμένοι για αρκετή ώρα. Ο Δώνης απευθύνθηκε για λίγο στους παίκτες του, μοίρασε την ευθύνη σε όλους, αλλά και στον εαυτό του, όπως έκανε λίγο αργότερα και στην συνέντευξη τύπου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ζήτησε από τους παίκτες να μείνουν ενωμένοι για να μπορέσουν να πετύχουν τον στόχο στα πλέι οφ, που δεν είναι άλλος από την συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι οι παίκτες και γενικά όλη η αποστολή έφυγαν από την πίσω πόρτα των αποδυτηρίων, αποδεικνύοντας ότι στις δύσκολες στιγμές, η διαχείριση μιας κρίσης μοιάζει σχεδόν ερασιτεχνική…

ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗΝ… ΠΙΣΤΑ

Στο μεταξύ, η αποστολή κατευθύνθηκε οδικώς προς την Καλαμάτα, όπου έφτασε στις 00.30’. Και εκεί η κατάσταση ήταν τραγική, αφού δεν μιλούσε κανείς και γενικά επικρατούσε ξανά νεκρική σιγή και μία… απόλυτη βουβαμάρα.

Πάντως, οι υπεύθυνοι της ομάδας, πληροφορήθηκαν ότι εξαγριωμένοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα συγκεντρωθούν στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” για αν αποδοκιμάσουν την ομάδα. Αυτές οι πληροφορίες, οδήγησαν σ’ ένα σχέδιο απόδρασης της αποστολής, ώστε να μην έρθει μπροστά στον κόσμο!

Πιο συγκεκριμένα, το λεωφορείο πήρε τα μέλη της αποστολής από την πίστα του αεροδρομίου “Μακεδονία” και θα έφευγε από τέτοιο σημείο ώστε να μην έρθει σε επαφή με τους φιλάθλους, τους οποίος συνάντησαν μόνο οι κ.κ. Βρύζας, Γεωργιάδης και Ποικιλίδης.

Με την αποστολή επέστρεψε κανονικά και ο Γιώργος Δώνης, για τον οποίο το κλίμα είναι πάρα πολύ βαρύ.

Ο αποκλεισμός από τον τελικό του κυπέλλου, είναι μία ακόμα αποτυχία μετά την μη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και ο προπονητής χρεώνεται μεγάλο μέρος της ευθύνης για αυτές τις αποτυχίες. Μέχρι και αργά χθες το βράδυ, δεν είχε τεθεί θέμα απομάκρυνσης του, αλλά είναι γεγονός ότι οι συζητήσεις μεταξύ των κορυφαίων στελεχών έδιναν κι έπαιρναν. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ θ’ αγωνιστεί ξανά σε περίπου 3 εβδομάδες, στις 15 Μαίου στο Περιστέρι.

ΕΜΕΙΝΑΝ  ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Μπορεί η αποστολή του ΠΑΟΚ να επέστρεψε αργά χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη με πτήση τσάρτερ από την Καλαμάτα, ωστόσο με την αποστολή δεν επέστρεψαν δύο παίκτες της ομάδας. Ο Κώστας Κατσουράνης και ο Κλάους Αθανασιάδης, μετέβησαν στην Αθήνα (τους περίμενε με αυτοκίνητο φίλος του Κατσουράνη) για προσωπικές τους υποθέσεις και θα έρθουν αύριο στη Θεσσαλονίκη για την απογευματινή προπόνηση. Το κλίμα βέβαια στην ομάδα είναι πολύ άσχημο και αυτό φαινόταν από την… απουσία διαλόγων μετά το ματς και στο αεροδρόμιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου